Hoppa till sidans innehåll

Vårens planerade event

16 MAR 2020 22:26
Det har uppkommit frågor angående Covid -19 och Svenska optimistjolleförbundet bevakar och följer Svenska seglarförbundet, Folkhälsomyndigheten och andra myndigheters bedömningar samt rekommendationer noga.
  • Skapad: 16 MAR 2020 22:26

Den 13 mars gick Svenska seglarförbundet ut med råd med anledning av Covid-19. Där framgår tydligt att en riskbedömning ska göras inför ett event. SOFs styrelse har den 16 mars haft ett möte och tittat på riskbedömning utifrån vårens aktiviteter.

Nedan följer en uppdatering om SOFs aktiviteter under våren:

Tränarutveckling den 22 och 29 mars
Dagarna kommer att hållas som planerat med utgångspunkt i att träningen ska ske i mindre grupper. Alla aktiviteter kommer hållas utomhus. Eventet ses som regionalt då det endast är seglare från region 5 som deltar. Mer detaljerad information kommer skickas ut till de seglare som är anmälda till dagarna.

Regionläger
Vi följer läget och riksidrottsförbundets rekommendationer. Vi kan i dagsläget inte ge säkert besked angående genomförande av regionläger. Vi återkommer med mer information så snart vi kan.

Rikskval
Vi får avvakta läget och hålla oss informerade. Här följer vi även International Optimist Dinghy Associations (IODA) beslut. Sista anmälningsdatum är den 31 mars men då det finns risk att vi inte kan genomföra rikskvalet förlänger vi betalningsperioden till den 24 april. Vi kommer givetvis återkomma med mer information så snart vi kan.

Skribent: Anna Kristensen
E-post: This is a mailto link
 
AB Karit 

Baltic_black.png