Hoppa till sidans innehåll

Information inför SM i Optimist

22 AUG 2020 17:13
Nu är det en knapp vecka till SM 2020 i Optimist och Opti 11 på Baggensfjärden utanför Saltsjöbaden. SM tävlingarna gäller även som Rikskval 2 och vi ser fram emot en spännande helg i Stockholm.
  • Skapad: 22 AUG 2020 17:13

SM kommer att samla drygt 120 deltagare och Opti 11 närmare 50. Väldigt kul att se så stort deltagarantal!
Som alla vet innebär rådande pandemi stora utmaningar för arrangemang av den här magnituden. Formatet för tävlingarna - sju landbaser, tre skilda banområden och separerade fleet på respektive banområde - är anpassat för att minska risken för smittspridning och till uppfyllnad av rådande restriktioner. Arrangören KSSS arbetar just nu intensivt med förberedelser av arrangemangen och publicerade igår detaljerad information om landbaserna (faciliteter och logistik) samt allokeringen av deltagarna på de olika baserna. Ni finner informationen på den digitala anslagstavlan, som kommer att vara den huvudsakliga informationsplatsen innan och under tävlingarna:
Vi ber er att bekanta er med materialet innan ni kommer till tävlingarna och att ni följer de instruktioner som lämnats av arrangören.
Om ni har frågor till arrangören som inte besvaras i det publicerade materialet kan dessa ställas per email till This is a mailto link
Vi ses på Baggen!
Skribent: Anna Kristensen
E-post: This is a mailto link
 
AB Karit 

Baltic_black.png