Hoppa till sidans innehåll
Foto: Björn Zetterström

Regionkval 13 juni 2020

11 MAJ 2020 22:02
Med anledning av Covid 19 och de restriktioner Folkhälsomyndigheten har satt upp har arrangörerna och SOF gemensamt kommit fram till att det inte är lämpligt att genomföra regionskvalet den 13-14 juni på traditionellt sätt.
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2020 22:02

Vi vill inte att detta ska minska våra optimistseglares möjligheter till att segla och få en kul, bra och utmanande helg på vattnet. Vi har därför tagit fram ett specialkoncept för regionskval 1 2020 som genomförs lördagen den 13:e juni.

Vi bjuder därför nu in alla optimistseglare och alla klubbar till att delta i #regionkvalföralla. Vi vänder oss till alla optimistseglare oavsett om du seglar i grön, blå, röd eller svart grupp.

Tanken är att vi seglar i vår hemmaklubb alternativt att mindre grannklubbar slår sig samman. Vi gör samtidigt aktiviteter och utmanar varandra via sociala medier.

Istället för vanlig racesegling ska vi även testa mångkamp där vi gör aktiviteterna samtidigt och utmanar varandra via sociala medier #optimistutmaning. Vi ser gärna att dagen avslutas med ett träningsrace. 

Självklart kommer pris utgå för den klubb som har bäst arrangemang. 

Tävlingarna är fortfarande ett regionskval och deltagande ett krav för att vara med i rikskvalet 2021. 

För att underlätta planering vill vi att klubbar som vill vara med anmäler sig senast den 24 maj här. För hjälp med samordning mellan klubbar eller för att hitta en klubb att vara med hos om din hemmaklubb väljer att inte ha någon aktivitet kontakta ansvarig i din region.
Region 2 Erik Engström, SOF och Patrik Björklund, JKV 
Region 4 Mats Carselid, SOF och Gunilla Novak, BOJK 
Region 5 Annika Engblom, SOF och Mikael Björn, RÅSS
Skribent: Anna Kristensen
E-post: This is a mailto link
 
AB Karit 

Baltic_black.png