Hoppa till sidans innehåll

Läger i Hjuvik

15 JAN 2016 09:21
Traditionsenligt Påskläger i Hjuvik hos HjBK. 30/3-1/4-2016 plus Påsklovsracet 2-3/4.
  • Skapad: 15 JAN 2016 09:21

HjBK arrangerar sitt traditionsenliga Påskläger för Optimist och E-jolle den 30:e Mars - 1 April. Tillsammans med Påsklovsracet den 2-3 April blir det 5 härliga seglingsdagar i Hjuvik.
HjBK's Påskläger är öppet för alla och riktar sig till seglare som kommit lite längre i sin utveckling och vill komma igång tidigt på säsongen. Varje dag hålls två träningspass med en lunchpaus samt servering av varm mat. All träning kommer att ske i nivåanpassade grupper. Gruppindelningen sker inledningsvis efter aktuell ranking.

Precis som tidigare år så kan alla deltagare vara med på det efterföljande Påsklovsracet. Upplägget för 2016 är att lägret pågår i 3 dagar och regattan 2 dagar så vi kan utlova mycket segling.

Kostnaden för lägret är 1.450:- och då ingår lunchmat, mellanmål på em. samt anmälningsavgift till regattan. Deltagarna ordnar boende på egen hand, ett tips är att även kika på boendealternativ ute på Höno/Öckerö.

Antalet platser är begränsat till ca 100 seglare och de sista åren har lägret fyllts på ett par dagar - so stay tuned, vi öppnar anmälan online i vecka 6. 

Länk til HjBK hemsida

Skribent: Björn Zetterström
Båths ny
 
AB Karit