Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pelle Nihlmark

J/70 Träning


 

Halmstad

- North Sails Trim Cup 17-19 april

 

Saltsjöbaden

North Sails Start Clinic 25e april

Helgen den 25-26 april startar J/70 säsongen på riktigt i Stockholm och på Baggensfjärden.
På lördagen den 25e blir det startträning på hög nivå där vi skall få lära från de bästa, då håller MatchRacing-essen Björn Hansen och Staffan Lindberg en gemensam Start-Clinic för oss J/70 seglare. Clinicen sker i samarbete med KSSS och North Sails.

Den 26e blir det sedan regatta, då seglas KSSS Spring Break.

Anmälan HÄR

 

North Sails Speed Clinic 6-7 juni

North Sails Speed Clinic hos KSSS i Saltsjöbaden med världsmästaren Rory Scott!

Vill du att en av världens bästa J/70-trimmers ska se över Er J/70-segling?
Helgen den 6-7 juni kör North Sails J/70-coacher Rory Scott och Tore Lewander en Speed Clinic i Saltsjöbaden. Rory var trimmer på världsmästarbåten från Torquay och är sedan ett flertal år entypsdesigner på North Sails i England. Tore känner vi sedan länge.

Tanken med denna Speed Clinic är att Rory och Tore ska få mycket tid i båtarna och just därför har vi avsatt två hela dagar. Grundscenariot är att vi kommer dela upp oss i en lördagsgrupp och en söndagsgrupp. Dvs en dags coachning per anmäld båt. Rory och Tore kommer gräva i det mesta. Ert rörelsemönster, tamplösningar, segeltrim och riggtrim. I sjövillan kommer filmer från dagens trimövningar att gås igenom.

Om vinden är lurig på Baggen kommer vi förlägga fartträningen till Erstaviken eller Ingaröfjärden i jakt på stabilare vindar.

Anmälan sker till Ronny Gustavsson på This is a mailto link. eller via swish på 0708 630137. Ange i anmälan om någon av dagarna EJ är möjlig för er.
Deltagaravgift prel 1500 kr

- Torsdagsträningar - mer information kommer

- Sunday Open

 

Ekerö

- Från maj - Måndagasträningar på Kyrkfjärden

Uppdaterad: 29 MAR 2018 17:05 Skribent: Styrelsen