Hoppa till sidans innehåll

Svenska J/24 Förbundet


Vårt klassförbund finns till för dig som medlem och vi hjälper gärna varandra - nybörjare som erfaren. Vi gläds var gång vi möter ett nytt ansikte i förbundet och finns för att kunna ge tips, råd och bevaka klassens intressen. Naturligtvis ser vi även till vårt förbunds bästa då vi gör våra försök att övertala nya båtägare att delta i regattor. Ju fler vi är, desto starkare blir klassen, eller hur?! Eftersom stämningen i klassen och förbundet är så positiv har vi också väldigt roligt tillsammans.

Nyfiken? Vi välkomnar varmt nya intresserade, som har lust att segla i one-design-regattor och som kanske blivit för små för jollesegling. Blandade besättningar förekommer ofta och det höjer stämningen i vår klass. Våra svenska besättningar kommer från olika delar av Sverige och vi finner många entusiaster i Malmö, Ängelholm, Mariestad, Karlstad, Kristinehamn, Göteborg och Stockholm.

Sverige och Ängelholm-Skäldervikens SS stod som värd för ett mycket väl genomfört och av deltagarna mycket uppskattat evenemang då EM genomfördes 2014. Och 2010 genomfördes VM framgångsrikt i Malmö tillsammans med Malmö SS. Vi ser fram emot fler sådan häftiga upplevelser och superarrangemang!

Kontakta oss gärna för vidare information om J/24 eller om du är nyfiken på en häftig båtklass.
SVENSKA J/24 FÖRBUNDET

Uppdaterad: 15 APR 2016 16:21 Skribent: Monica Persson
FB-FindUsOnFacebook-W245-V2
 SM J/24 2022
J24 Pulse 2022 March 1

J24 Worlds 2022

Toolkit 2018

 swe-j24-BlueYellow-H492-W253-transp

add