Hoppa till sidans innehåll

Internationell funktionär


Är du seglingsledare, domare eller mätperson och behöver internationell praktik?

Behöver din klubb internationella funktionärer, exv. domare eller mätperson till kommande tävlingar?
World Sailings hemsida finns de som har internationell licens.
Det går också att använda sig av den möjlighet som Eurosaf har genom ett organiserade utbytesprogrammet av tävlingsfunktionärer. 

Programmet riktar sig till seglingsledare, domare och mätpersoner på röd (nationell) och svart (internationell) nivå.

Programmet innebär en möjlighet att åka till ett annat land och vara med på en tävling där. Villkoren är att du själv, din klubb eller ditt förbund står för resan dit, sedan står den mottagande klubben för mat och logi. Är du intresserad kontaktar du HP Hylander i Arrangörskommittén. Genom honom får du mer information om hur processen går till. På ett Eurosaf-möte avgörs hur platserna fördelas.

Behöver klubben ha internationella funktionärer så kontaktar ni HP Hylander som även här kommer att förse er med information om hur processen för att få fatt i funktionärer går till.

Tävlingen som klubben arrangerar bör vara en internationell regatta, ett internationellt mästerskap, eller en nationell tävling med stort deltagarantal. 
Det går inte att använda Eurosaf-utbytet för att få en specifik person för att på det sättet slippa resekostnaden, utan man får ta emot den som kommer.

Som nationell/internationell funktionär kan man äska bidrag för att åka på praktik internationella tävlingar eller som klubb ansluten till SSF för att få internationella funktionärer till sin tävling.

Uppdaterad: 16 DEC 2015 08:37

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info