Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Dags för revidering av tävlingsreglementet

17 AUG 2021 09:17
Inför kappseglingssäsongen 2021 sjösattes ett nytt tävlingsreglemente, dokumentet som riktar sig till arrangörer av kappsegling och som styr hur kappsegling ska gå till i Sverige. Nu vill vi ha in era synpunkter på detta inför nästa säsong.
  • Skapad: 17 AUG 2021 09:17

Svenska Seglarförbundets arrangörskommitté (AK) ansvarar för tävlingsreglementet. Arrangörskommittén har under sommaren fått flera positiva reaktioner på det nya tävlingsreglementet och också ett antal frågor om förtydligande och förslag till ändringar.

I samband med att SSF styrelse beslutade om Tävlingsreglemente 2021 beslutades att det ska revideras årligen. För att detta behöver arrangörskommittén nu arrangörsklubbars hjälp. Vi önskar att ni skickar in era erfarenheter och kommentarer samt förslag till revidering av tävlingsreglementet till oss senast den 5 september. Enklast är att mejla till kappseglingsansvarig, Isabelle Lindsten, This is a mailto link.

Arrangörskommittén kommer därefter att gå igenom inkomna förslag och revidera tävlingsreglementet inför säsongen 2022. Förslag till planerade förändringar kommer att presenteras på Seglarträffen, 20 – 21 november 2021.

Skribent: Isabelle Lindsten
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info