Hoppa till sidans innehåll

Tävla mot Vandeé Globedeltagarna i Race for Change

05 NOV 2020 05:00
World Sailing Trust och Virtual Regatta lanserar nu en välgörenhetsutmaning, Race for Change, inom världsomseglingen Vandeé Globes e-tävling. En del av intäkterna från spelet går till World Sailing Trust. Du som deltagare kan vinna fina priser!
  • Skapad: 05 NOV 2020 05:00

Utmaningen, den första i sitt slag, kommer att arrangeras i Virtual Regatta Offshore och varar under hela den verkliga världsomseglingen.

Virtual Regatta är glada över att utöka sitt partnerskap till World Sailing Trust för att stötta bevarandet av planeten och framtiden inom seglingssporten. Virtual Regatta kommer att skänka en del av intäkterna till fonden och hoppas därmed att kunna inspirera andra till att också stötta fonden och dess arbete.

Klicka här för mer information om World Sailing Trust och hur du kan bidra.

Dee Caffari, ordförande i World Sailing Trust kommenterar:

- Vandeé Globe är ett fantastiskt race, jag kan intyga detta eftersom jag själv deltagit! Det är så kul att vi alla kan delta i denna tävling via Virtual Regatta. Med detta samarbete kring Race for Change är det kul att se så många deltagare i vår skräddarsydda virtuella båt.

Tävlingen startar på söndag den 8 november, samtidigt som starten går för det verkliga Vandeé Globe, men spelare kan logga in redan nu. Lösenordet för att delta är WST2020. Detta kommer att ge tillgång till den skräddarsydda båten från World Sailing Trust och World Sailing.

Så här kommer du igång:

How to

Dessutom finns det priser att vinna från World Sailing och dess samarbetspartners. Virtual Regatta kommer att dela ut ett års VIP-pass abonnemang för särskilda prestationer i spelet. Virtual Regatta delar även ut 50 så kallade full packs. Dessa full packs innehåller en rad extra funktioner för att öka upplevelsen i spelet och som kan vara avgörande för alla e-seglare som siktar på podiet.

Över en miljon spelare förväntas delta, så varför inte registrera dig och börja träna redan idag?

Du kan spela Virtual Regatta på datorn, plattan eller mobiltelefonen.

Lycka till!

Skribent: Isabelle Lindsten
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info