Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Eurosafutbytet – funktionärer till er tävling?

01 DEC 2020 06:00
Inom Europeiska Seglarförbundet (Eurosaf) sker ett organiserat utbyte av kappseglingsfunktionärer. Nu har er klubb chansen att ta emot en kunnig funktionär från Europa under säsongen 2021.
  • Skapad: 01 DEC 2020 06:00

Eurosaf-utbytet riktar sig till seglingsledare, domare, umpires och mätmän på nationell och internationell nivå. Här har er klubb möjlighet att få seglingsledare, domare eller mätmän från andra länder i Europa till er kappsegling. Villkoren är att er klubb står för mat och logi. Resan till Sverige bekostas av den hitreste funktionären, eller dennes nationella förbund, men svenska klubben får stå för transporten inom Sverige, alltså precis som för en svensk funktionär.

Den tävling ni arrangerar bör vara en internationell regatta, ett internationellt mästerskap, en matchracing-tävling eller ett nationellt mästerskap med någorlunda stort deltagarantal. Det är viktigt att vi i Sverige kan erbjuda platser på våra tävlingar, annars ges vi inte möjlighet att skicka ut våra funktionärer via utbytet, eftersom det ska råda balans mellan dem man tar emot och dem man skickar ut.

Är ni intresserade så kontakta HP Hylander i Arrangörskommittén This is a mailto link eller telefon 0709-46 66 65.

SENAST DEN 29 DECEMBER BEHÖVER JAG ER INTRESSEANMÄLAN!

Tävlingarna läggs in i en tävlingskalender och de olika länderna/funktionärerna måste hinna gå igenom tävlingskalendern och förankra deltagande före utbytesmötet som är den 16 januari. Är man sent ute är det risk att länderna inte hinner ordna någon funktionär.

Det går inte att använda Eurosaf-utbytet för att få en specifik person för att på det sättet slippa resekostnaden, utan man får ta emot den som kommer.

Pandemin gör naturligtvis tävlande och utbyte mellan nationer osäkert, men vi får väl planera för 2021 och hoppas på det bästa.

Med vängliga hälsningar
HP Hylander
SSF:s arrangörskommitté

 

 

 

Skribent: Isabelle Lindsten
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info