Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Förbättra dina kunskaper på North Sails Trim Cup

27 MAR 2019 08:48
HÖG TID ATT ANMÄLA DIG TILL NORTH SAILS TRIM CUP! 5-7 april arrangerar Svenska Seglarförbundet, North Sails och Halmstads Segelsällskap en kombinerad tränings- och kappseglingshelg för CB66, J/70 och Melges 24.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2019 08:48

Antalet deltagare är begränsat så om du vill vara med är det hög tid att anmäla dig. På programmet står träning med coacher på vattnet under hela fredagen och halva lördagen. På lördag eftermiddag och söndag fram till kl. 13 blir det kappsegling med många korta race nära land.

Det är ju tidigt på säsongen så för att jobba bort ringrosten kommer vi ha fokus på boathandling och manövrar, men även ha en del fartträning. Coacherna fotar och filmar ute på vattnet och detta ligger sedan till grund för den gemensamma genomgången på land.

Coacherna är en välmeriterad trio med lång erfarenhet av det mesta inom kappsegling:
Thomas Hansson Mild, Svenska Seglarförbundet
Inbiten jolleseglare med VM-guld, NoM-guld och 13 SM-guld under bältet. Kappseglar även kölbåt som rorsman och taktiker på bland annat Melges 24 och J70.

Henrik Ottosson, North Sails
Segelmakare sedan tidigt nittiotal och erfaren kappseglare i entypsklasser, matchracing och havskappsegling. På meritlistan finns bland annat 12 SM-guld, VM-brons och guld på NoM och EM.

Matt Hodgson, North Sails
Trots sin relativa ungdom har Matt en lång internationell karriär som kappseglare, segelmakare och coach. Han har bland annat slagit världsrekord i hastighetssegling, kommit tvåa i proffsligan Tour de France och vunnit fem finska mästerskap.

Kostnaden för träningshelgen är 500 kr per person. I priset ingår tre dagars träning
och kappsgling, lunch alla dagarna, aftersail och kranlyft.
Anmäl dig via Sailarena här.
Ladda ned inbjudan i pdf-format här.

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

Lär dig segla i sommar!

En upplevelse för livet!

Läs mer
och boka!

Svenska seglarförbundet
Läs mer