Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Eurosaf-utbytet för funktionärer – ta chansen att komma ut i Europa!

15 NOV 2018 11:29
Inom Eurosaf sker ett organiserat utbyte av tävlingsfunktionärer. Programmet riktar sig till seglingsledare, domare, umpires och mätmän på nationell och internationell nivå.
  • Skapad: 15 NOV 2018 11:29

Här har man möjlighet att åka till ett annat land och vara med på en tävling där. Villkoren är att du själv, din klubb eller ditt förbund står för resan dit, sedan står den mottagande klubben för mat och logi. I första hand riktar sig utbytet till funktionärer på nationell nivå, men i mån av plats ges även internationella funktionärer möjlighet att delta i programmet.

Kontakta HP Hylander i Arrangörskommittén (This is a mailto link) eller telefon 0709-46 66 65 snarast. Genom honom får du en lista på de tävlingar som kan komma i fråga, och du får markera de tävlingar som du kan tänka dig att åka på. På EUROSAF-MÖTET  12:e JANUARI avgörs det hur platserna fördelas, och om du kan få en plats.

Alltså – om du är nationell eller internationell seglingsledare, domare, umpire eller mätman och vill ha/behöver ha internationell praktik, tveka inte att kontakta HP Hylander.

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info