Hoppa till sidans innehåll

Junior Camp


Junior Camp 21-22 november 2020 - INSTÄLLT!! 

Rådande läge kopplat till Covid-19 gör att vi har tvingats ställa in JR Camp 2020. Vi välkomnar er till JR Camp 2021! 


Vi vänder oss till dig som är född 2005 eller tidigare och som har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare. Det spelar ingen roll vad för jolle, bräda eller båt du seglar i dagsläget. 

Inbjudan till JR Camp 2021 publiceras under sommaren 2021. 

Var: Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

När: Oktober-novemer

Kostnad: Deltagaravgiften är 850 kr och då ingår boende och mat. Avgiften betalas i samband med anmälan till Svenska Seglarförbundet på bankgiro 641–6945 eller Swish 123 092 8705. Ange Jr Camp och ditt namn vid betalningen. 

Resa: Resan bokar du och betalar själv men reseersättning betalas ut för resor som överstiger 300 kr. Spara kvittot och skicka/ta med det tillsammans med ifylld reseräkningsblankett till Cecilia Jonsson alternativt posta allt till Svenska Seglarförbundet, af Pontins väg 6, 115 21 Stockholm. 

Anmälan: Anmälan till JR Camp 2021 öpnnar i september 2021. 

Boende och mat: Boende sker i  två-fyrbäddsrum. Fyll i om du önskar dela rum med någon speciell person som du vet också kommer att delta på lägret. Annars går det i efterhand att maila separat till Cecilia Jonsson. Önskar du specialkost meddela även detta i anmälan eller per mail till Cecilia. 

Ansvarig: Cecilia Jonsson 


Vad är Junior Camp?

Junior Camp vänder sig till dig som går på gymnasiet eller just slutat. Du går inte på Riksidrottsgymnasiet (RIG) eller Nationell Idrottsutbildning (NIU) men har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare.

Segling är en idrott som du kan hålla på med hela livet och vi hoppas att Junior Camp ska hjälpa dig att hitta vägar att fortsätta träna, tävla och utvecklas vidare i nya klasser och nya former av segling.

Junior Camp genomförs under en helg i perioden september-november och kan innehålla föreläsningar om hur du kan utvecklas vidare som seglare, fysträning, inspirationsföreläsningar av landslagseglare eller andra duktiga seglare samt segling i någon form.

Uppdaterad: 24 NOV 2020 11:51 Skribent: Cecilia Jonsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info