Hoppa till sidans innehåll

Junior Camp


Nästa Junior Camp kommer att anordnas 21-22 november 2020. 

Vi vänder oss till dig som är född 2004 eller tidigare och som har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare. Det spelar ingen roll vad för jolle, bräda eller båt du seglar i dagsläget. 

Inbjudan till JR Camp 2020 hittar du här

Var: Bosön i Stockholm. Sveriges nationella idrottscenter som ligger på Lidingö.

När: 21-22 november med start lördag kl. 10.30 och avslutning söndag kl. 15.00 

Kostnad: Deltagaravgiften är 850 kr och då ingår boende och mat. Avgiften betalas i samband med anmälan till Svenska Seglarförbundet på bankgiro 641–6945 eller Swish 123 092 8705. Ange Jr Camp och ditt namn vid betalningen. 

Resa: Resan bokar du och betalar själv men reseersättning betalas ut för resor som överstiger 300 kr. Spara kvittot och skicka/ta med det tillsammans med ifylld reseräkningsblankett till Cecilia Jonsson alternativt posta allt till Svenska Seglarförbundet, af Pontins väg 6, 115 21 Stockholm. 

Anmälan: Anmäl dig senast den 22 oktober. Länk till anmälan finner du här. På skärmen visas en bekräftelse när du skickar iväg din anmälan. Du får sedan en skriftlig bekräftelse skickad till din mail. Kolla din mailskräpkorg om du inte fått något bekräftelsemail.

Boende och mat: Boende sker i fyrbäddsrum så fyll i om du önskar dela rum med någon speciell person som du vet också kommer att delta på lägret. Annars går det i efterhand att maila separat till Cecilia Jonsson. Önskar du specialkost meddela även detta i anmälan eller per mail till Cecilia. 

Ansvariga: Cecilia Jonsson kommer att leda helgen på Bosön. En ytterligare ledare kommer att tillkomma.


Vad är Junior Camp?

Junior Camp vänder sig till dig som går på gymnasiet eller just slutat. Du går inte på Riksidrottsgymnasiet (RIG) eller Nationell Idrottsutbildning (NIU) men har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare.

Segling är en idrott som du kan hålla på med hela livet och vi hoppas att Junior Camp ska hjälpa dig att hitta vägar att fortsätta träna, tävla och utvecklas vidare i nya klasser och nya former av segling.

Junior Camp genomförs under en helg i perioden september-november och kan innehålla föreläsningar om hur du kan utvecklas vidare som seglare, fysträning, inspirationsföreläsningar av landslagseglare eller andra duktiga seglare samt segling i någon form.

Uppdaterad: 18 SEP 2020 09:44 Skribent: Cecilia Jonsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

Lär dig segla i sommar!

En upplevelse för livet!

Läs mer
och boka!

Svenska seglarförbundet
Läs mer