Hoppa till sidans innehåll

Barn- och Ungdomskommittén


Undrar du över något eller har någon viktig fråga som du tycker bör tas upp, hör gärna av dig till Barn och ungdomskommittén.

Medlemmar i Barn och ungdomskommittén.

Malin Rybeck: Ordförande i kommittén och medlem sedan 2020. Malin är från Göteborg och har extra fokus på föräldrarollen och barnsegling. Hon sitter även med i SOFs styrelse

Kristina Hedström: Styrelsens representant i Barn och Ungdomskommittén. Kristina återuppstartade kommittén 2019 och är från Göteborg/Marstrand. Hon är även aktiv i GKSS och MSS samt är Blå tävlingsledare.

Sanna Delander: Sanna är ledamot i kommittén sedan 2019 och dessutom klasstränare i Zoom8. Hon är från Helsingborg och har en aktiv jollekarriär bakom sig och har gått på RIG i Motala.

Marcus Borg: Marcus är från Karlskrona och ledamot i kommittén sedan 2022. Han är tränare i Karlskrona SS och med i styrelsen för Blekinge distrikt.

Peter Back: Peter är ledamot i kommittén sedan 2019 och har tidigare varit tävlingsansvarig i SOF. Han bor i Lomma och är aktiv som domare och tävlingsledare.

Paulina Karlsson: Paulina som är från Stockholm kom med i kommittén 2022. Hon är även träningsansvarig för KSSS anläggning i Ranängen och tränare för röd och svart Optimistgrupp.

Gustaf Jobenius: Gustaf är ledamot i kommittén seedan 2022. Han är från Nyköping och är även Instruktör/Seglarskoleansvarig i NYSS och OXSS/SS Delfinen.

Robert Strange: Barn och Ungdomsansvarig på Seglarförbundet och medlem i kommittén sedan 2022. Tidigare aktiv jolleseglare, coach och klasstränare.

Kontaktuppgifter hittar du här

Uppdaterad: 24 MAR 2016 09:45

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info