Hoppa till sidans innehåll

SSF:s Laser Guide


SSF:s Laser Guide är en Laserskola i form av en digital guide med text, bilder och film som visar grundläggande set-up, teknik och trim för Laserklassen, både Laser Standard, Radial och 4.7. De som visar tekniken på filmerna är SWE Sailing Team seglarna i Laser Josefin Olsson och Jesper Stålheim tillsammans med några av Sveriges bästa seglare.

Text, bilder och filmer ska vara ett stöd till klubbtränare som inte själva har så stor erfarenhet av Laser men som tränar laserseglare på blå eller röd nivå. De kan också användas som en bra handbok i att lära sig segla Laser för alla som vill.

Filmer och bilder kan användas vid samlingar och träningar som exempel på god teknik och trim. Tränare och seglare kan filma sin teknik och sedan jämföra med Laser Guiden.

SSF:s klasstränare i Laser Robert Strange har tagit fram allt material till Laser Guiden. Guiden innehåller länkar till filmer och för att kunna använda den fullt ut måste du vara online det vill säga ha tillgång till internet. Det finns en offlineversion och om du är intresserad av den eller har frågor om Laser Guide så kontakta Robert

Här hittar du guiden.

Robert Strange_låg

Robert Strange har lång och bred erfarenhet
av Laser träning och är tidigare klass-
tränare i Laser. 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:56

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info