Hoppa till sidans innehåll

Stort intresse för ny webbaserad ledarutbildning

06 MAJ 2019 08:05
Sedan den nya webbaserade instegsutbildningen Seglingens ledarskap grund lanserades i mars har nästan 90 deltagare fått inloggning och trycket är högt inför sommarens utbildningsaktiviteter och kappseglingar.
  • Uppdaterad: 08 APR 2020 12:23

-Vi har fått mycket positiv feedback på utbildningen och det är roligt att den tas så väl emot ute hos våra blivande ledare för de är så viktiga för oss inom seglingen, säger Theres Wolgast utbildningsansvarig på Svenska Seglarförbundet.

Seglingens ledarskap grund är obligatorisk för alla som vill bli ledare i segling och innehåller seglingens värdegrund, vilket stöd du kan få som ledare samt hur vår idrott ska organiseras på ett säkert sätt.

Webbutbildning individuellt eller i klubben
Utbildningen kan genomföras individuellt eller som en lärgrupp på klubben. Vissa delar som handlar om motorbåtskörning och säkerhet kan kräva praktik, det är i så fall upp till den egna klubben att ordna.

Utbildningen syftar till att ge alla som vill bli ledare inom seglingen en bra bas att stå på. Oavsett om du siktar mot att bli domare, funktionär, instruktör, mätperson, seglingsledare eller tränare så ska denna utbildning inspirera dig och lära dig grunderna.

- Vi jobbar stenhårt för att göra våra utbildningar mer tillgängliga. Att på detta sätt skapa webbutbildningar som dels möjliggör för mer aktivitet på klubbarna i form av lärgrupper och dels går att göra helt på egen hand tror vi är ett sätt att lyckas med det, berättar Theres.

Utbildningen finns att köpa via http://shop.svensksegling.se
För dig som vill gå utbildningen på egenhand: http://shop.svensksegling.se/sv/articles/2.33.45/seglingens-ledarskap-grund

För klubben eller distriktet som vill anordna en lärgrupp: http://shop.svensksegling.se/sv/articles/2.33.46/seglingens-ledarskap-grund-paket-om-5-st

På vår hemsida under ”Utbildning” finns också en lärgruppshandledning för dig som vill hålla i utbildningen hemma på klubben: Seglingens Ledarskap Grund

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info