Hoppa till sidans innehåll

Expedition Lofoten bjuder in till tjejsegling!

01 MAR 2017 11:19
Systrarna Emelie och Christine Persson driver, tillsammans med Gustavsbergs Båtklubb, projektet "Expedition Lofoten" där ett av målen är att det ska bli fler kvinnor på vattnet. Nu bjuder de in till tjejsegling i Stockholms skärgård.
  • Uppdaterad: 03 MAR 2017 16:37

- Vi möter så få tjejer som är ute med båt idag, därför tycker vi det vore kul att dra ihop alla sköna brudar som seglar på ett ställe. Ett perfekt tillfälle att träffa likasinnade, eller icke-seglande vänner att få upp ögonen för denna härliga sport! säger Emelie Persson.

Planen är att mötas upp vid en klippa under fredagen för alla som har möjlighet, för att sedan förflytta oss till lämplig plats på lördagskvällen där de som haft en lite längre resa kan möta upp.

- Vi kommer att vara i Stockholms skärgård, preliminärt omkring Nämdö men exakt plats kommer närmare eventet när vi vet hur vindarna ser ut. Vi vill såklart gärna veta vart ni håller till så vi bättre kan planera, kanske det vore bättre att träffas mer norrut/söderut beroende på vart de flesta ligger, fyller systern Christine i.

Var? Stockholms skärgård
När? 16-18 juni
Kostnad? Självkostnadspris 

Läs mer om evenemanget och Expedition Lofoten på Facebooksidan  eller på projektets hemsida.

Expeditionen är en del av Utmaningen 2017

Skribent: Emelie Lindström
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info