Hoppa till sidans innehåll

Så kan klubben öka intäkterna på sina båtplatser

07 DEC 2016 15:19
Svenska Seglarförbundet startar ett samarbete med Mooringo. Förhoppningen är att detta samarbete ska leda till att förbundets klubbar får ökade intäkter på sina båtplatser.
  • Skapad: 07 DEC 2016 15:19

Visst hade det varit toppen om alla lediga båtplatser lätt kunde hittas och bokas. Det skulle främja båtlivet för alla parter. Klubben skulle få bättre ekonomi och därmed möjlighet att förse medlemmarna med en ny brygga eller lägre årsavgift. Båtägare får massor med nya destinationer att utforska och kan boka plats i förväg och slipper stressa i hamn.

Just detta är målet med det nya företaget Mooringo.

- Mooringos vision är att det ska bli lättare att upptäcka nya pärlor längs vår fantastiska kust och skärgård genom att alla båtägare tillsammans skapar fler gästhamnplatser. Helt enkelt genom att kunna hitta och nyttja varandras lediga båtplatser. Säger grundaren Robert Mertens.

 

Således är Mooringo ett nytt koncept som är speciellt framtaget för att främja båtlivet och göra det möjligt för alla klubbar/hamnar att ta emot gästande båtar och pengar - utan att behöva personal. Allt sker via en app.

 - Vi hoppas att detta samarbete både gör båtlivet mer tillgängligt och ökar värdet för våra klubbar och deras medlemmar. Säger Emelie Lindström klubbstödsansvarig på Svenska Seglarförbundet. Just enkelheten och möjligheten för alla klubbar att tjäna pengar på sina båtplatser, även de som idag inte har en gästhamn gör detta intressant. 

Erbjudandet till Svenska Seglarförbundets medlemsklubbar
– Prova Mooringo gratis under 2017.
Svenska Seglarförbundet (SSF) har tillsammans med Mooringo tagit fram ett erbjudande där alla klubbar som är anslutna till SSF får verktyget Mooringo helt gratis (d.v.s. utan licensavgift 2017), om de ansluter sig före 31:e mars 2017. Ett erbjudande som beroende på hamnens storlek är värt mellan 3 000–11 000 kr. Först 2018 utgår en årsavgift (på t.ex. 1 000 SEK för en hamn med över 500 båtplatser). Till dess är det bara att prova - inga bindningstider!

Vill ni i er klubb testa Mooringo? Hör då av er till This is a mailto link
För mer information om Mooringo se hemsidan: www.mooringo.se

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info