Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till digitalt årsmöte tisdag 30/11 kl 19 – 21

08 NOV 2021 15:00
Representanter för till Upplands/Gästriklands Seglarförbund anslutna sällskap och klubbar, jämte förbundets styrelse inbjuds till ordinarie årsmöte som sker digitalt tisdag 30 november kl 19-21.
  • Uppdaterad: 23 NOV 2021 11:39

Vi hoppas att den digitala formen ska inbjuda till deltagande. Medlemsföreningarnas styrelser väljer vem som ska representera respektive förening. Du som får detta mail ; se till att någon representant utväljes och anmäler sig ! Vi hoppas att ni uppskattar formatet att ha Teams möte även detta år.

Anmäl deltagare till This is a mailto link senast 23/11 så distribuerar vi länkar så att deltagarna kan samlas. Årsmöteshandlingar kan också distribueras till dessa privatadresser. De som anmält sig men inte fått länk och årsmöteshandlingar senast den 23/11 måste påpeka det till oss så vi hinner rätta till det.

Punkter att ta upp på årsmötet anmäles till This is a mailto link  senast 16/11 så lägger han in dem i dagordningen.

Styrelsen har två visioner till årsmöte och framtida samarbete, fortsätta med den populära UGSF pokalseglingen och få nya klubbar att arrangera denna. Att under året bygga Team UGSF för ungdomsseglingen för att skapa en sammanhållning utanför klubbgränsen vilket ska möjliggöra att fler känner sig bekväma med att tävla utanför distriktet och på SM och NM nivå.

Som valberedning fungerar alla medlemsföreningars ordförande (enl stadgarna). Till valberedningens sammankallande valdes förra årsmötet Ekolns Segelsällskap ordf. This is a mailto link.

Allt som skall in till dagordningen anmäles till This is a mailto link senast  16/11.

Föreningarnas röstetal
Rösträtt på distriktets årsmöte har de klubbar inom respektive distrikt som betalat avgifter och lämnat medlems- och adressuppgifter. Det totala antalet medlemmar i klubben ligger till grund för röstetalet.

Fullmaktsblankett

Alla årsmöteshandlingar>

Skribent: Klas Elwinger

Segling i Uppsala

Vi finns på Facebook

Play the Rules. Testa ditt
regelkunnande

Postadress:
Upplands/Gästriklands Seglarförbund
Niklas Ölmestrand, Balingstaby 10
755 91 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info