Hoppa till sidans innehåll

Oscar - Klubbkonsulent i Blekinge och Skåne

17 JUN 2016 20:28
För att utöka stödet för klubbarna har Blekinge Seglarförbund och Skåne Seglarförbund, tillsammans med Svenska Seglarförbundet rekryterat en klubbkonsulent. Syftet är att höja seglingen i distrikten och stötta klubbarna i deras verksamhet.
  • Uppdaterad: 09 APR 2018 18:20

Oscar Johansson kommer ifrån Skanör & Falsterbo och varit aktiv i Skanörs Båtklubb. Oscar har studerat idrottsvetenskap med inriktning Sport Management på Malmö högskola och har mycket erfarenhet från klubbarbete både från sin hemmaklubb, men också som Sailcoach i Skåne under det senaste året.

Anställningen är på halvitd, då Oscar finns tillgänglig för alla klubbar i Blekinge och Skåne. Oscar kan hjälpa klubben med stöttning och utveckling av klubbens alla verksamheter, från rekrytering till seglarskolan till klubbens kölbåtssegling. Om klubben är intresserad av ett större projekt är det möjligt att starta ett ”klubbutvecklingsprojekt” där klubben får hjälp att lyfta hela eller delar av klubben. Kontakta gärna Oscar så berättar han mer.  

- Jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta med mitt största intresse. Att professionellt kunna arbeta med klubbutveckling ser jag som ett privilegium och hoppas kunna bidra till positiv utveckling av klubbarnas verksamhet i Skåne & Blekinge, säger Oskar.

Anställningen är ett pilotprojekt som vid lyckad utgång kan komma att spridas till flera distrikt.

Kontakta Oscar via mail This is a mailto link eller mobil 0704-973708
Besöksadress: Malmö Arena (Skåneidrotten)

Skribent: Marcus Borg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Blekinge Seglarförbund
Ulf Karlsson, Orredalsvägen 21
373 32 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Framsida2-01