Hoppa till sidans innehåll

Informations- och planeringsmöte jolle 2019

10 FEB 2019 21:11
Måndagen den 18/2 bjuder BLSF in till informations- och planeringsmöte för jolle och ungdomsverksamheten för kommande segelsäsong. Välkomna!
  • Skapad: 10 FEB 2019 21:11

Våren är snart här och det har blivit dags att planera kommande seglingssäsong i Blekinge. Inför kommande säsong kan Blekinge seglarförbund presentera nyheten att vi har en ny distriktstränare, vars syfte är att stötta klubbarna och deras tränare/instruktörer. Tränaren är Marcus Borg (undertecknad) som vanligtvis är tränare i Karlskrona segelsällskap med tio års erfarenhet. Marcus är tillika styrelsemedlem i BLSF och ansvarar för jolle och ungdomsverksamheten i distriktet.

I syfte att försöka få med fler klubbar än de som redan idag bedriver aktiv kappseglingsverksamhet i tävlingsprogrammet samt aktiviteter under året kallar BLSF till planerings och informationsmöte. Under mötet fastställer vi tävlingsprogrammet för 2019 samt övriga gemensamma aktiviteter så som läger. Kanske dyker det upp nya förslag på aktiviteter som vi vill genomföra? Förbundet informerar även mer ingående om distriktstränarens roll under det kommande året. Tiden för mötet är måndagen den 18/2 kl 18,30 i Karlskrona segelsällskaps klubbstuga. 

Skicka gärna ett mail till mig om du kan delta. This is a mailto link

 

Hälsningar

Marcus Borg

Jolle och ungdomsansvarig

Blekinge seglarförbund

Skribent: Marcus Borg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Blekinge Seglarförbund
Ulf Karlsson, Orredalsvägen 21
373 32 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Framsida2-01