Hoppa till sidans innehåll

Klubbkampen 2022

10 AUG 2022 22:08
Klubbkampen är seglingen för dig som nyligen börjat segla och som vill träffa nya vänner från våra blekingeklubbar. Seglingen genomförs på ett lättsamt sätt i lag med sina klubbkamrater.
  • Uppdaterad: 10 AUG 2022 22:08

Klubbkampen är seglingen för dig som nyligen börjat segla. Du tävlar tillsammans med dina klubbkamrater mot andra blekingeklubbar. Deltävlingarna utformas för att du som seglare på ett enkelt och lekfullt sätt ska prova på att tävla. Ett vinnande lag koras vid varje tävlingsdag och Blekinge Klubbkampsmästare utses efter den tredje och sista deltävlingen. Aktiviteter kommer anordnas för att du ska lära känna nya vänner i grannklubbarna. 

Seglingarna genomförs med arrangerande klubbs båtar. Du behöver därför bara ha dina seglarkläder med dig och klubbens lag kan samåka till tävlingen.

Varje klubb som deltar med ett lag kommer erhålla en deltagarbelöning om 2 000 kr per deltävling. Pengarna går till klubbens ungdomsverksamhet och sponsras av Hamel Sails och Blekinge seglarförbund. Det är därmed inte bara gratis att delta din klubb får pengar för att du är med. 

Deltävling 1 Karlskrona jolleklubb 18/6

Deltävling 2 Karlshamns segelsällskap 20/8

Deltävling 3 Ronneby segelsällskap 10/9

Samling kl 10,00 och avslutning kl 15,00

Skribent: Marcus Borg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Blekinge Seglarförbund
Ulf Karlsson, Orredalsvägen 21
373 32 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Framsida2-01