Hoppa till sidans innehåll

Försäkringar


Tillsammans med vår försäkringsförmedlare Svenska Sjö och försäkringsbolaget Trygg-Hansa kan vi erbjuda ekonomiskt fördelaktiga försäkringar för fritidsbåtar, båtklubbar och kappseglingsbåtar med villkor anpassade för båtägarnas och klubbarnas specifika behov.

Nedan och i menyn till vänster hittar du mer om de olika försäkringarna.

Här kan du läsa/ladda ner en pdf som beskriver Svenska Seglarförbundets medlemsförsäkringar 2017>>
Eller läs mer dirket på Svenska Sjös hemsida: https://svenskasjo.se/for-batklubbar/

BÅTKLUBBSFÖRSÄKRING SSF

Här kan du läsa om det försäkringsskydd din klubb och klubbens medlemmar har genom medlemskapet i Svenska Seglarförbundet. 
Skadeanmälan vid olycksfall

FÖRSÄKRING AV KLUBBENS EGNA BÅTAR
Här hittar du information om förmånliga försäkringar du kan teckna för din klubbs båtar.

LICENSFÖRSÄKRING SSF
Här kan du lösa om den förmånliga olycksfallsförsäkring som ingår i Svenska Seglarförbundets tävlingslicens. Licens går att teckna för alla seglare och är obligatorisk för rorsmän vid kappsegling på nationella och internationella tävlingar i Sverige.

UTÖKAD OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING SSF
En försäkring för dig som söker ett utökat skydd, dygnet runt i hela världen och som ytterligare förstärker skyddet i klubb- och licensförsäkringen.

BÅTKLUBBSSTÖD
Genom en liten insats kan din klubb få 1000-tals kronor i bonus för att ni hjälper era medlemmar att hitta bra försäkringslösningar. Ett bättre och lättare sätt för klubben att dra in pengar finns inte.

BÅTFÖRSÄKRING
Svenska Seglarförbundets medlemmar har möjlighet att tecka förmånliga båtförsäkringar via SSF:s eget försäkringsbolag Svenska Sjö.

I försäkringen ingår en ansvarsförsäkring i samband med kappsegling.
Försäkringen gäller i hela Europa för trailerburna båtar med högsta ersättningsbelopp på 33 miljoner kronor för ansvarsskador, kombinerat sak- och personskador. Det går att utöka till resten av världen om behov finns.

Efter önskemål från flera seglare, efter krav från kappseglingsarrangörer erbjuder Svenska Sjö nu kappseglare och SSF klubbsmedlemmar med trailerburen båt en tilläggsförsäkring. Att mot 200 SEK/månad i tiläggspremie, svara för 1,5 miljoner Euro i sakskada och 3,3 miljoner Euro i person och sakskada. Skillnaden mot standardansvar som finns i Svenska Sjö:s båtförsäkringar är ytterligare 0,5 miljoner Euro i sakskada. Båten måste vara försäkrad hos Svenska Sjö och kunden behöver bara ringa in.

Uppdaterad: 14 MAR 2018 15:29

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info