Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Tack vare Svenska Seglarförbundets samarbetspartners kan vi bibehålla en hög servicenivå till seglarna. Stort tack till samtliga av våra samarbetspartners - nedan.

 2h9nQBtlgTt6A9N-harX
rZXUncKA71DoGPaQGyw8

Musto/Sebago förser SWE Sailing Team med sjö- och landkläder. Framför allt har landslagen stor glädje av deras funktionsdugliga tekniska kläder. Läs mer här>>

 Dgn5SPrhGmDTeznR3fJL Wallenius Wilhelmsen hjälper Svenska Seglarförbundet med frakt av båtar, gummibåtar, bilar och trailers inför större internationella regattor, EM, VM och OS.
 VCC_Ironmark_Print_CMYK Volvo Personbilar Sverige AB stödjer Svenska Seglarförbundet och SWE Sailing Team via förmånliga hyresavtal av deras bilar. Bilarna används flitigt av landslagen och coacher för frakt av båtar och material över hela Europa.
 cae3F_YhJ-UTk-aElPyo PostkodLotteriets vision är en bättre värld för människor, djur och miljö. Verksamhetens överskott fördelas till ett antal utvalda organisationer som får dela på hundratals miljoner varje år, pengar som används till viktiga projekt både på borta- och hemmaplan.
  Svenska Sjö är ledande specialister på båtförsäkring. SSF är sedan 1967 en av delägarna till Svenska Sjö.
 

Liros är SWE Sailing Teams specialleverantör av tampar.

harken Harken är SWE Sailing Teams specialleverantör av beslag.
 bIDcqtys3mLmfg1bz4DG

Garmin förser SWE Sailing Team med Silva kompasser och Gamin produkter som träningsklockor, GPS enheter och actionkameror.

Icomlogo Swedish Radio Supply är exklusiv distributör av ICOM på den Nordiska marknaden och stödjer Svenska Seglarförbundet med trygg och säker radiokommunikation.
 RVH%20med%20skugga

Resevaruhuset hjälper Svenska Seglarförbundet att navigera mot ett kostnadseffektivt resande som inköpsspecialist av affärsresor.

 Bergstrom Sund webb

Bergström & Sund reklambyrå hjälper Svenska Seglarförbundet att utveckla sin kommunikation.

 DOCENDO

Docendo stödjer Svenska Seglarförbundet med webbaserade utbildningar och tillhandahåller en e-learningplattform bland annat för en webbaserad regelkurs för domare.

 VQ3lmlApWom7jPfXFJit

North Sails tillhandahåller kompetens och tjänster som är viktiga för SWE Sailing Team, till exempel trimning.

Uppdaterad: 2016-10-24 12:07

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • wwl_logo_pms-132
  • VCC_Ironmark_Print_CMYK_90px
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info