Hoppa till sidans innehåll

SeglarTräffen

 

Välkomna till Malmö 22-24 november

Årets tema är är en fortsättning på förra årets Moderna föreningen. 

I år tar vi nästa steg i utvecklingen av våra verksamheter! Det finns många exempel på bra verksamhet, smarta lösningar och nytänkande koncept. Mycket som vi kan lära av varandra inom seglingssporten, men vi kan också lära oss av andra idrotter. 
SeglarTräffen är just ett sådant forum och därför bjuder vi in dig som är seglingsledare, domare, instruktör, tränare, styrelseledamot, men också du som är ”vanlig” ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt. 

Programmet är uppbyggt kring de fem hörnstenarna i Moderna föreningen: Utbildning, ledarskap & kompetens, Tillgänglighet & jämställdhet, Medlemskap som engagerar, Träning & tävling och Hållbar verksamhet. Dessa olika områden gör vi djupdykning i under tre valbara workshops som varvas med inspirationsföreläsningar. 

Årets nyhet är U25 på Seglarträffen!
U25 är en för-träff som startar redan på fredagskvällen och riktar sig enbart till denna målgrupp. 
Du som är instruktör, tränare, sitter i styrelse/kommitté eller på något annat sätt är engagerad som ledare i din klubb eller klassförbund och är född 1994 eller senare är varmt välkommen att anmäla dig! Se separat program för U25 på SeglarTräffen.   

Program

U25 på SeglarTräffen   

Workshops

Karta

Transport

Samarbetspartners

Annonser