Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emelie

Moderna föreningen


Sidan är under uppbyggnad 
Oavsett på vilken nivå ni som förening bedriver segling på finns det chans till utveckling inom olika områden i verksamheten. Den moderna föreningen är ett framtaget verktyg för klubben att med hjälp av våra fem olika delar utvecklas inom respektive område. Kategorierna är rangordnade i ett färgsystem i ordningen gul, grön, blå, röd och svart där svårighetsgraden att uppfylla en kategori stiger i linje med färgsystemet. Den gula kategorin är grundläggande för att man som klubb ska få vara en klubb inom idrottsrörelsen medan den svarta kategorin kräver en stor arbetsinsats för att uppnå och bibehålla. Färgerna är en rekommenderad ordning även om det är möjligt att uppfylla exempelvis blå nivå inom ett område medan klubben fortfarande är på gul inom ett annat. 

De fem delarna i Moderna föreningen:

 

Vad betyder "alla":

Under några nivåer nämns uttrycket "Alla" och med det menas:
I Svensk Segling ger vi alla samma möjligheter att delta oavsett könsidentitet, etnisk bakgrund, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ekonomiska förutsättningar och ålder.

"Att arbeta med Moderna föreningen" 

Verktyget Moderna förningen är tänkt att vara till hjälp när klubben vill utvecklas inom något område. Den kan användas till alltifrån små insatser till omfattande strategi och utvecklingsarbeten i klubben. 

Uppdaterad: 14 MAR 2019 11:11 Skribent: Emelie Lindström
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info