Hoppa till sidans innehåll

Om svensksegling.se


Svensksegling.se är Svenska Seglarförbundets officiella webbplats. I menyn till vänster hittar du fler underrubriker.

Sidan vänder sig till de som är intresserade av segling och lite speciellt till de som gillar kappsegling i Sverige vilket innebär en bred publik. Alltifrån 5-6 åringen som skall börja segla på den lokala klubben till den rutinerade 80-åringen som seglat större delen av sitt liv. Även på kunskapsnivå är spannet stort då den vänder sig till den som seglar någon eller några gånger per år på fritiden till den som seglar dygnet runt i en Volvo Ocean Race satsning, Americas Cup satsning eller satsning mot OS.

Fokus i nyheterna ligger på att fånga goda exempel på hur verksamheten kan lyftas och hur vi får fler att segla till det som är av nationellt intresse i form av svenska framgångar internationellt med svenska landslaget, SWE Sailing Teams väg mot OS och juniorframgångar. Detta blandas med nyheter från världen då det gäller kappsegling.

Sidan har också en del undersidor som ger extra service till; klubbar, klassförbund, båtägare, fritidsseglare mm.

Plattformen till den version du ser idag baseras på Riksidrottsförbundets standardsida för Idrottsförbund.

De som läser svensksegling.se tillhör mestadels några av våra 115 000 medlemmar och har en bra spridning över hela landet.
Generellt kan säga att seglingens utövare befinner sig i hela inkomstspannet, är beslutsfattare, gillar äventyr och frihet. Utövarna har god attityd.
Seglingen som idrott betecknas som en grön idrott, står för inspiration, äventyr, känslor, mystik och  image samt högteknologi i vissa delar.
Idrotten attraherar i de flesta fall sponsorer/samarbetspartners från de bästa produkterna inom olika varumärkesområden.

Uppdaterad: 2015-08-03 18:06

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • wwl_logo_pms-132
  • VCC_Ironmark_Print_CMYK_90px
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info