Hoppa till sidans innehåll

Säkerhetsplan


På JSM 2/KSSS OCR deltar närmare 500 båtar. För att klara av detta krävs en mycket stor sjöorganisation. Vårt mål är att kunna leverera en säker och trygg upplevelse för alla deltagarna utan att höja kostnaderna för deltagarna. För att klara detta kommer alla deltagande coach- och följebåtar att ingå i säkerhetsorganisationen.

Vänligen läs följande dokument noga innan ni beger er ut på sjön.

Säkerhetsplan

Läkare
KSSS har ingen egen läkare på plats. Om läkare finns bland anhöriga till deltagare är vi intresserade av att komma i kontakt med dessa. Vänligen kontakta regattaexpeditionen. 

Nödnummer 112 när du behöver omedelbar hjälp från: Polis, Ambulans, Räddningstjänst/Brandkår, Sjöräddning m.m. Det är viktigt att den första som ser en brand eller annan ordentlig olycka larmar 112 direkt. Säkerhetschefen eller någon annan inom säkerhetsorganisationen behöver inte tillfrågas innan. Bättre att larma en gång för mycket än inte alls. Efter att olyckan är det säkerhetschefen och Tävlingsledaren/KSSS VD som sköter all kommunikation med t.ex. anhöriga, media m.fl.

Adress: Hotellvägen 9, Saltsjöbaden.

Säkerhetsansvarig Fredrik Liljegren har tel 076-797 98 80 ochhar kontakter med alla organisationer som kan tänkas medverka vid ett olyckstillbud, sjukvård etc.

Uppdaterad: 04 SEP 2018 21:49

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info