Hoppa till innehåll
MM_2014_a¦èrtal_cmyk-138

Partners

20131108

Vinnande taktik på Mästarnas Mästare

Varför vann Edler/Hermansson/Björndal, Laser Master, årets Mästarnas Mästare egentligen? Bättre fart, strategi, taktik eller manövrar?

20131018

"Det behövs ett sådant här forum"

För första gången öppnades Seglingsseminariet på Mästarnas Mästare upp även för allmänheten, med högaktuella ämnen kring extrema båtar i citymiljö och kommersiell damidrott. De skapade livliga diskussioner i de båda panelerna där prominenta gäster som bland andra Anna Holmdahl, Magnus "Mango" Augustsson och Martin Krite deltog.

20131014

Nu kan du se alla deltävlingar i repris

Nytt för i år är att alla deltävlingar som sändes på webb-TV under Mästarnas Mästare kan ses i repris - både grundomgång och finaler.

20131013

Seglade hem Mästarnas Mästare för tredje gången – Edler, Björndahl & Hermansson vann finalen i Båstad

I somras kvalificerade sig Niklas Edler från KSSS för Mästarnas Mästare genom att vinna SM i Laserjollens Masterklass. Tillsammans med Mikael Björndahl och Mathias Hermansson vann han söndagens finalseglingar i Mästarnas Mästare i Båstad, och därmed tog de en av svensk segelsports mest åtråvärda titlar för tredje gången:

20131013

Idag avgörs Mästarnas Mästare i Båstad

Solskenet har fått vika för molnen som dragit in över Båstad, men stämningen i Mästarnas Mästare är på topp. Idag avgörs vilken besättning av alla SM-vinnare och wildcards som ska få titulera sig Mästarnas Mästare 2013.

20131013

Magnus Olsson upptagen i Hall of Fame

På lördagkvällen upptogs Magnus "Mange" Olsson i seglingens Hall of Fame under Regattamiddagen på Mästarnas Mästare i Båstad. Utnämningen tilldelas de som gjort extraordinära insatser för svensk kappsegling.

20131012

35 SM-segrare och fem wildcards i spännande fighter i Båstad i helgen

I helgen samlas för åttonde året i rad flertalet av de omkring 50 svenska mästare som varje år koras i olika seglingsklasser. Nu kommer de till Båstad för att segla om vem som är allra bäst av de bästa, vem som är Mästarnas Mästare.

20131011

Wildcard5 med talanger från Youth America's Cup

Det sista wildcard som delats ut till Mästarnas Mästare den 12-13 oktober, har gått till Charlie Ekberg, Niclas Düring och Sofie Düring, som alla på olika sätt varit delaktiga i Youth America's Cup.

20131009

Josefin Olsson får wildcard4

I måndags tog Josefin Olsson en sjätteplats på VM i Laser Radial i Kina - kommande helg samlar hon ett team och antar hon utmaningen på Mästarnas Mästare i Båstad.

Repriser

play-webb

Bildgalleri

MM-2013-Edler-seglar

SWE Sailing Partners

SSP_Pantone_POS-135

Miljömärkt event mindre