Hoppa till innehåll

JrCup MARSTRAND
1-4 Juli

Ange alt-text här.

Partners

20140326

Unga funktionärer till Jr Cup

En av sommarens höjdpunkter för unga seglare är Jr Cup. Inför årets tävling görs en satsning på att även få tag på unga funktionärer. Utan funktionärer ingen segling, och unga funktionärer kan ha lika kul som seglarna på Marstrand 1-4 juli.

20140410

Jr Cup - filmen

En höjdpunkt på seglingssäsongen är Jr Cup, tävlingen där seglarklubbar från hela landet ställer upp med sina unga klubblag. Se filmen!

20140309

Anmäl ert klubblag till Jr Cup nu!

Tisdagen den 1 juli är det dags igen – årets roligaste regatta går av stapeln på Marstrand. Jr Cup är en regatta dit klubben anmäler sina lag som får bestå av tre personer. Här är den perfekta chansen att blanda olika åldrar inom klubben, den totala maxåldern för laget får vara högst 50 år. Seglingarna avgörs nära land på korta banor och finalen seglas på Center Court inför tusentals åskådare. Det är segling i världsklass!

20130710

Junior Cup 2013 till Lerums SS

Finalseglingarna genomfördes på stora banan utanför Strandverket, den så kallade Center Courten, vid 14-tiden. Först över mållinjen seglade LESS3 med Hannes Westberg, James Olsson och Madeleine Åsberg - årets Jr Cup vinnare.

20130703

Morgondagens schema

Imorgon är det dags för finaldag, med planerad final på stora banan ungefär klockan 14.00!

20130703

Junior Cup - mer än bara segling

Junior Cup är så mycket mer än ”bara” en kappsegling. Det yttersta målet är att alla skall ha kul, lära sig något på vägen och få med sig massor av erfarenhet och inspiration hem till klubben och den egna seglingen.

20130702

Tuff start och "propagandasegling"

Marstrand bjöd deltagarna i Junior Cup på det mesta idag. Besättningarna utmanades med molnigt väder och vindbyar upp till 8 m/s på förmiddagen följt av en regnskur efter lunch. Men sedan sprack det upp och dagens sista race kunde genomföras i sol och bästa tänkbara seglingsförhållanden.

20130702

Ändring av Seglingsföreskrift

Ändring av seglingsföreskrifter, imorgon är första varningssignal 9.30!!

20130701

Jr Cup kan börja

För fjärde året i rad arrangeras Junior Cup i Marstrand. Tävlingen har lockat besättningar från stora delar hela landet och totalt kommer 25 lag att kappsegla på Marstrands vatten utanför Koön de kommande tre dagarna och tävla om fredagens hotseats till Stena Match Cup Sweden som seglas sida vid sida med Jr Cup.

JrCup på Facebook

facebook-logo

Stena Match Cup Swed...

Banner 2012 SMCS

Bildgalleri

QjZNzQZsUPxNqNryju7kmQXQzaV-DrsEQUvK9xhnJ8s