Hoppa till sidans innehåll

Tips på vinteraktivitet

06 FEB 2019 09:17
Är du och dina seglarkompisar lite rastlösa och har svårt att få tiden att gå tills det går att segla igen? Då kan ni passa på att lära er Kappseglingsreglerna grundligt och göra det nya regelprovet.
  • Skapad: 06 FEB 2019 09:17

Vi vill gärna passa på att lyfta fram en av våra nya webbutbildningar, Grundkurs Kappseglingsregler med tillhöranade Regelprov. Kursen går att göra själv via webben eller som en lärgrupp på klubben. Regelprovet gör du på egenhand i utbildningsportalen. Du, klubben eller distriktet kan köpa både kursen och provet via vår webbshop, shop.svensksegling.se, och får inom någon dag inloggningsuppgifter och kan sätta igång.

För att underlätta och uppmuntra att göra detta som en gemensam aktivtet på klubben har vi tagit fram ledarhandledningar. Dessa hittar du via denna länk: Baskurser för ledare och funktionärer

Nytt för i år är att vi erbjuder klubbar och distrikt mängdrabatt på Grundkus Kappseglingsregler. En rabatt som utgår om klubben eller distriktet köper ett paket med 5 st kurser. Vi hoppas att detta uppmuntrar fler klubbar och distirkt att ordna lärgrupper.  

Här kommer ett smakprov på Grundkurs Kappseglingsregler:

Sammanställning av länkar:


Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info