Hoppa till sidans innehåll
0.9.143

JSM gånger två hos KSSS i Saltsjöbaden

16 AUG 2018 14:24
Det blir dubbelt upp av den härliga familjefesten JSM i år när KSSS arrangerar JSM för enmansbåtar 31-2 september och för tvåmansbåtar 5-7 oktober. Det är nu hög tid att anmäla sig.
  • Uppdaterad: 16 AUG 2018 14:25

Junior-SM delas i år upp mellan en- och tvåmansjollar och förkortas till tre dagar. 
- Detta ger en unik möjlighet för ensamseglare att prova på tvåmanssegling i en högklassig tävling. Utöver det får seglarna möjlighet att vinna två Junior-SM titlar, både i enmansjollar och tvåmansjollar, säger Stefan Rahm på KSSS.

Det är knappt två veckor kvar till JSM för enmansjollarna Optimist, Zoom 8, E-jolle, Laser 4.7 och Laser Radial samt brädan Kona One som kommer att segla sitt JSM 31 aug-2 sep och hög tid att anmäla sig.

Läs mer och länk till anmälan.

För tvåmansjollarna RS Feva, 29er är det dags i samband med KSSS Olympic Class Regatta 5-7 oktober.

Under årets JSM kommer kappseglingsbutiken One Design Center att finnas på plats. One Design Center är Skandinaviens mest kappseglingsorienterade butik med ett brett sortiment för just jollar. Dom ser fram emot att kunna assistera och hjälpa alla Sveriges jolleseglare under tävlingarna. Förutom butik på plats så kommer dom arrangera mindre events så håll utkik närmre tävlingsstart för mer info.

Mer info www.onedesigncenter.se 

Foto: KSSS

Skribent: KSSS
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info