Hoppa till sidans innehåll

Svenska Seglarförbundet söker projektledare till ”Optimist för Havet”

12 MAR 2018 16:45
Nu söker vi dig som brinner för havet, miljön och möjligheten att vara med och utveckla svensk segling. Sista ansökningsdag är 25 mars.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2018 17:04

Annonsen i pdf hittar du här.

Svensk segling ska vara tillgänglig för alla. En idrott som är öppen, utvecklande och som kan leda till ett livslångt intresse för segling. I det ingår även ett stort ansvar för vår arena - våra sjöar och hav. Svenska Seglarförbundet vill ta det ansvaret och välkomnar nu dig som brinner för havet, miljön och möjligheten att utveckla svensk segling ytterligare.

Svenska Seglarförbundet (SSF) har tillsammans med Håll Sverige Rent (HSR) och Svenska Sjöräddningssällskapet (SSRS) startat ett treårigt samarbetsprojekt ”Optimist för havet ”med finansiering från Svenska Postkodlotteriet. Målet är att minska den marina nedskräpningen och skapa beteendeförändring på lång sikt.

Som projektledare blir du ansvarig för att utveckla vår verksamhet och beteenden kopplat till ett ökat ansvarstagande för vår maritima miljö. Du kommer att samverka med både HSR och SSRS kring planering och   genomförande av aktiviteter. Exempel på detta kan vara medverkan/prova på aktiviteter vid våra stora seglingsevenemang, framtagande av pedagogiskt material samt kommunikation och marknadsföring. Även samverkan med externa företag och organisationer ingår i det dagliga arbetet. I tjänsten ingår ansvar för såväl administrativ planering, rapportering samt praktiskt genomförande. Tjänsten kan komma att kombineras med andra arbetsuppgifter på förbundet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som person förutsätter vi att du är driven, ordningsam och van att arbeta självständig och strukturerat. Du har lätt för att samarbeta och är bra på att bygga relationer. Du är van att kommunicera i både tal och skrift och har erfarenhet av att jobba med sociala medier. För att trivas i rollen så tror vi att du har erfarenhet av idrott i allmänhet och segling i synnerhet. Stora delar av arbetet innebär att vara ute i seglarsverige och inspirera och lära ut hur och organisationer kan värna om vår marina miljö, därför är det bra om du har pedagogisk erfarenhet. Det är meriterande om du har relevant utbildning för tjänsten, erfarenhet av arbete inom förening eller förbund samt har kunskap om svensk seglings olika verksamheter.

Tjänsten innehåller varierande arbetstider och är delvis förlagd under kvällar och helger. Tjänsten förutsätter också att du har körkort.

Tjänsten är en projektanställning fram till 31/12 2020. Anställningsgrad enligt överenskommelse. Tillträde sker så snart som möjligt under våren och intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta förbundsdirektör Marie Björling Duell 08 - 459 09 98

Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast den 25 mars. Ansökan mailas till This is a mailto link.

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info