Hoppa till sidans innehåll
Foto: Niklas Lundqvist

”Kitesurfa och ha roligt tillsammans”

2017-07-17 13:20
Vi välkomnar Stockholm Kiteboardklubb till Svensk Segling. En klubb som beslutat att gå med i Svenska Seglarförbundet bland annat på grund av förmånerna det ger de medlemmar som vill tävla.
  • Uppdaterad: 2017-07-17 13:27

Stockholm Kiteboard klubb har faktiskt inskrivet i sina stadgar att en av deras målsättningar är att ”Kitesurfa och ha roligt tillsammans”. De jobbar för att organisera kitesurfare och vill vara en part  för att etablera kite i Stockholmsområdet och skapa goda relationer mellan de som kitesurfar och de som, på olika sätt, kommer i kontakt med deras medlemmar.

Så här kan man läsa på deras hemsida:
Vi hoppas att ni som är nyfikna på sporten kontaktar oss för att få mer information och om du ser en kitesurfare på stranden så var inte rädd att gå fram och prata med oss. Ett tips är dock - närma er oss när vi har landat kiten på stranden så kan vi svara er mycket lättare.

Kitesurfing växer och växer, intresset har ökat stadigt under många år. Tecken på det är att kite racing kommer att vara en del av Youth Olymipics 2018.

Som medlemmar i Svenska Seglarförbundet blir Stockholm Kiteboardklubb en del av Svensk Idrott och Svensk Segling. Vilket innebär en rad förmåner. Läs mer om förmånerna med att vara medlem i Svenska Seglarförbundet här: www.svensksegling.se/forklubbar/medlemsformaner/

Svenska Seglarförbundet har idag runt 105 000 medlemmar i cirka 350 klubbar.

Här kan du läsa mer Stockholm Kiteboardklubb, http://stockholmkiteboard.se/

Vi vill än en gång passa på att önska Stockholm Kiteboardklubb hjärtligt välkomna till Svenska Seglarförbundet!

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info