Hoppa till sidans innehåll

Haverdalsstrands seglarskola certifierad

2017-08-28 10:45
Haverdalsstrands Segelsällskap (HSSS) bildades 1968 och har sedan dess bedrivit seglingsverksamhet på Båtabacken i Haverdalsbukten strax norr om Halmstad. Nu har deras uppskattade seglarskola blivit certifierad av Svenska Seglarförbundet.
  • Uppdaterad: 2017-08-28 10:45

HSSS är en mycket uppskattad klubb och samlingspunkt i Haverdal. Verksamheten engagerar nära 200 medlemmar, varav drygt hälften är barn och ungdomar. Sedan grundandet har flera tusen unga lärt sig i segla i deras seglarskola. Under de fem decennier HSSS varit verksam har åtskilliga medlemmar utmärkt sig som framstående kappseglare.  

Klubben bedriver seglarskola på olika nivåer under sommarveckorna och är tillgänglig för alla då HSSS äger optimister och lasrar som används i seglarskolan. Du behöver alltså inte själv ha en båt för att lära dig segla, båtarna finns på klubben. Håll utkik på dears hemsida www.hsss.nu eller  facebooksida haverdalsstrands segelsällskap för nyheter och information om nästa sommars kursutbud. 

- Det är roligt att antalet certifierade seglarskolor fortsätter att öka och vi hälsar Halverdalsstrands Segelsällskap hjärtligt välkomna! Målet med Svenska Seglarförbundets Seglarskola är att underlätta för klubbarna att bedriva seglarskol och att på ett tryggt och roligt sätt visa att det finns segling för alla. Säger Theres Wolgast utildningsansvarig på Svenska Seglarförbundet.

Om SSF Seglarskola
Det finns drygt 120 klubbar som har fått sina seglarskolor certifierade av Svenska Seglarförbundet (SSF). Varje år utbildar de tillsammans över 8000 barnungdomar och vuxnaKursinnehåll och båt anpassas till kursdeltagarnas förutsättningar och tidigare erfarenhet. 

Här kan du hitta din SSF Seglarskola.

Med SSF Seglarskola får du:
Erfarna ledare som är licensierade via Svenska Seglarbundet (SSF) ser till att alla deltagare lär sig och utvecklas på sina villkor.

Hög instruktörstäthet och en gemensam kursplan för att säkra kvaliteten.

En utbildningsgaranti som innebär att kursen genomförs på reservtid om ordinarie kurstillfälle skulle bli inställt på grund av väder.

Håll utkik efter vår logga, stämpel eller flagga för att vara säker på att du hamnar rätt!

All information om SSF Seglarskola hittar du på: www.seglarskola.se

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info