Hoppa till sidans innehåll

Ny klubbkonsulent i Öst

2017-06-27 10:38
Stockholms Seglarförbund blir det tredje området att tillsammans med Svenska Seglarförbundet rekrytera en klubbkonsulent. Vi välkomnar Hasse in i teamet!
  • Uppdaterad: 2017-06-27 11:18

Hans ”Hasse” Johansson beskriver sig själv som en positiv och engagerad person. Hasse har många års erfarenhet av föreningslivet och har förvärvat goda ledaregenskaper som instruktör både inom segling och utförsåkning. Största drivkraften är att han vill bidra till ett aktivt föreningsliv och fler seglare på vattnen. 

- ”Vi är mycket glada att få igång rollen klubbkonsulent i Öst med till en början arbete för oss i Stockholmsdistriktet. Hasse tar över rollen som sailcoachansvarig i Stockholm från Fredrik Norén så att Fredrik kan fokusera sitt sailcoacharbete. Hasse kommer att bli ”spindeln i nätet” avseende klubbutveckling i Stockholm och samarbeta våra sailcoacher samt med Stockholmsidrottens idrottskonsulenter och SISU Stockholm. Välkommen i gänget, Hasse!”, säger Peter Witt, ordförande i Stockholm Seglarförbund.

Klubbkonsulentens roll är att finnas tillgänglig för distriktet för att ge stöttning och utveckling till sailcoachernas arbete. Hasse kommer att ha ett tätt samarbete med Stockholmsdistriktets sailcoacher, för att tillsammans kunna ge ett så bra stöd för klubbarna i området som möjligt.

-  ”Det ska bli både kul och utmanande att jobba med segling och seglare. Segling är bland det roligaste och svåraste jag vet och genom seglingen har jag träffat några av de bästa människor jag känner. Jag vill vara med och skapa förutsättningar för att segling blir så tillgängligt som möjligt och samtidigt hjälpa och stödja de som driver klubbar och träningar i vardagen. Jag vill att det ideella vardagsslitet i klubben ska vara så lätt och lustfyllt som möjligt” – säger Hans "Hasse" Johansson, blivande klubbkonsulent.

Hasse tillträder på sin nya tjänst den 3 juli och kommer att dela kontor med SSF kansli på Djurgården.   

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • wwl_logo_pms-132
  • VCC_Ironmark_Print_CMYK_90px
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info