Hoppa till sidans innehåll

Klubbkonsulent sökes

2017-04-07 10:00
Svensk Segling ska vara tillgänglig för alla. En idrott som är öppen, utvecklande och som kan leda ett livslångt intresse. För att lyckas med detta ska vi nu utöka vårt team och förstärka på östra sidan av landet!
  • Uppdaterad: 2017-04-06 17:48

Svenska Seglarförbundet, SSF, och distriktseglarförbundet Stockholm Seglarförbund har löpande kontakt med många av sina medlemsklubbar, genom styrelsen, anställda på SSF och Sailcoacher. Nu vill vi utöka vår verksamhet i regionen och ett steg i detta är att anställa en klubbkonsulent. Syftet är att ge en bättre service till våra medlemsföreningar och därigenom få fler seglare. Är du den vi söker?

Du en driven person som vill vara med och utveckla seglingen och medlemsklubbarna i regionen. Du bör ha lätt för att skapa kontakt med både unga och äldre, vara lyhörd och lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det är en fördel om du har erfarenhet av klubbarbete (som instruktör/tränare, funktionär eller förtroendevald) och har god insikt i hur Svensk idrott är organiserad. Då du kommer att arbeta med flera projekt parallellt, både ensam och tillsammans med våra Sailcoacher och till stor del styr och ansvarar för planering och genomförande förutsätter det viktigt att du är självständig och strukturerad. Arbetet kräver också att du är bra på att kommunicera i både skrift och tal och kan dokumentera ditt arbete. Stora delar av arbetet innebär att se klubbarnas behov och både inspirera och lära ut i olika former, det är därför bra om du är både analytisk och pedagogisk. En fördel är att du kan segla och har intresse för sporten.

Önskvärd utbildning inom idrottsvetenskap/sportmanagement/beteendevetare/annan pedagogisk utbildning/verksamhetsutveckling. Meriterande är även grundläggande kunskaper inom ekonomi, juridik och miljö.

Tjänsten förutsätter att du är bosatt i regionen och har körkort. Egen bil är en fördel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med en provanställning på 6 månader. Anställningen är på halvtid, med stor möjlighet till utökning upp till ca 75 %. Varierande arbetstider, delvis även kvällar och helger. Tjänstens huvudsakliga placering kommer att bli på Djurgården, tillsammans med Svenska Seglarförbundets kansli. En del av tiden är även förlagd ute i verksamheten hos våra klubbar.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Emelie Lindström, Klubbstödsansvarig på Svenska Seglarförbundet

This is a mailto link, 0700-900346.

Ansökan

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast den 20 april. Ansökan mailas till This is a mailto link.

Skribent: Emelie Lindström
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info