Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stefan Rahm

Jr Cup Camp South

2017-04-20 14:49
Nu är äntligen anmälan öppen till den allra första Jr Cup Camp South! In och anmäl er nu på en gång! Perfekt för er som vill träna inför Jr Cup eller bara för första gången prova på vad det handlar om.
  • Uppdaterad: 2017-04-20 14:56

Svenska Seglarförbundet bjuder i samarbete med Kalmar Sprint Sailing Club in till Jr Cup Camp, ett träningsläger för alla kunskapsnivåer.

Kalmar den 6-7 maj, anmäl ditt lag här. (https://goo.gl/forms/vUqQw9iKSagN5udH3).

Det enda som krävs för att få vara med är att ni är ett lag med tre personer där deltagarna är yngre än 20 år och den totala besättningsåldern är under 50 år

Fokus på lägret kommer vara att utveckla båthantering, spinnakersegling, samarbete i båten och mycket mer. Det kommer göras med hjälp av coacher på vattnet med segling i raceliknande former. Lägret genomförs i C55or som tillhandahålls av arrangörerna, deltagarna kommer att turas om att segla i båtarna och medan man inte seglar hänga tillsammans på land och lära känna nya kompisar.

Oavsett om ni planerar att segla Jr Cup i år eller inte är detta den perfekta helgen att testa och träna på att segla i lag med tillhandahållna båtar.

Vi samlas på lördag morgonen ombytta och klara kl 10.00 och avslutar dagen cirka klockan 17. På söndagen samlas vi kl.9 och avslutar cirka klockan 16. Under dagarna kommer det att serveras lunch på land som ingår i anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften är 1 500 kronor och betalas senast den 1 maj, enligt betalningsinstruktioner som fås i anmälningsbekräftelsen.

Om intresse finns kan det ordnas en gemensam middag på restaurang under lördagskvällen där deltagarna står för sina egna kostnader.

Anmälan ska göras så fort som möjligt på https://goo.gl/forms/vUqQw9iKSagN5udH3

Antalet platser är begränsade, men anmälan stänger senast den 1 maj.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår projektledare:
Johan Sjöstrand
070-573 90 80
This is a mailto link

Skribent: Theres Wolgast
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • wwl_logo_pms-132
  • VCC_Ironmark_Print_CMYK_90px
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info