Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stefan Rahm

Jr Cup anmälan öppen

2017-03-08 15:33
Äntligen har anmälan till årets Jr Cup på Marstrand den 4-7 juli öppnat! Intresseanmälan ska göras senast 15 april på www.indta.se. Deltagarantalet är begränsat så skynda och anmäl ditt lag idag. Först till kvarn gäller för två lag per klubb.
  • Uppdaterad: 2017-03-08 21:15

Trettonde upplagan av regattan Jr Cup arrangeras på Marstrand samtidigt som Match Cup Sweden med världens seglarelit.

Vi har paketerat ett all-inclusive-event där mat, boende och båtar är förberedda till alla lagen. Detta ger dem tid till att hänga med kompisar och träffa en och annan världsstjärna mellan seglingarna.

Tävlingen genomförs som sprintformat i fleet om 5 – 8 båtar per start. Beräknad seglingstid är 15 min per race. Inledningsvis seglas en grundomgång. Därefter följer finalomgång (andra chansen, sista halmstrået, semi- samt finalrace).

Vi seglar C55 som är ett perfekt val för seglarna under Jr Cup. Det är en båt som erbjuder enkla handgrepp med utrymme för fart. Båten är utrustad med storsegel, fock och spinnaker.

Vi äter alla tillsammans under Jr Cup. Under tävlingen ingår frukost, lunch och middag för seglarna. Det är ett trevligt tillfälle att prata om dagens seglingar, vilket lag som ligger bra till och få koll på vad som har hänt på Match Cup Sweden.

Deltagande lag erbjuds att bo i gympasalen på Marstrands skola nätterna mellan 4 - 7 juli för 600 kr per person. Tänk på att ta med liggunderlag och sovsäck.

Anmälan
Intresseanmälan ska göras senast 15 april via anmälningsmodulen på www.indta.se.

Anmälan ska innehålla uppgifter om lagnamn (uppge detta i rutan för båtnamn), klubb, kontaktuppgifter, samt lagansvarig (vuxen/förälder). En besättning ska bestå av tre personer representerande samma klubb. Deltagarna måste vara yngre än 20 år och den totala besättningsåldern måste vara under 50 år

Deltagarantalet är begränsat. Senast den 17 april får alla som intresseanmält sig besked om de har kommit med eller inte. Först till kvarn gäller för två lag per klubb. Om en klubb anmält fler än två lag så får de lagen deltaga i mån av plats.

Anmälningsavgiften för lag som anmäler sig med båt (C55:a eller RIB enligt överenskommelse med arrangör) innan 15 april är 1 000 kr, utan båt är anmälningsavgiften 4 500 kr. Max 16 C55:or och 3 RIB:ar kommer att användas, först till kvarn gäller.

Anmälningsavgiften plus eventuellt boende för hela laget ska betalas till SSF via bankgiro 641-6945 senast 15 maj. Märk betalningen klubbens/lagetsnamn.

Efteranmälan kan, i mån av plats, göras efter tävlingsledningens godkännande fram till 4 juli till en förhöjd avgift (5 000 kr/lag). Kontakta i detta fall This is a mailto link.

Formell inbjudan kommer

Program

Tisdag 4 juli:  Registrering, Invigning
Onsdag 5 juli: Registrering, Skepparmöte, Seglingar i grundomgången
Torsdag 6 juli: Seglingar i grundomgången fortsätter, non-celebrity-race
Fredag 7 juli: Seglingar i grundomgången, finalomgång, Prisutdelning

Var med där det händer – Välkommen till Marstrand!

Skicka in er intresseanmälan idag!

 www.svensksegling.se/jrcup

Skribent: Theres Wolgast
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Musto Sebago 09
  • SPL_logo_2013_FC
  • SvSj_mina-villkor

Annonser

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info