Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


...i Svenska Optimistjolleförbundet.

 

Aktuella medlemsavgifter:

RACING 400,-   
RACING Syskon 2 325,-   
RACING Syskon 3 och fler 275,-   
CRUISING 150,-   
SUPPORTER 300,-   
KLUBB 1.000,-   

 

Racing – Dagens kompletta medlemskap. Detta medlemskap krävs för att delta i regionkval eller rikskval samt för att delta på andra större aktiviteter som bl a riksläger. Notera dock att vid rikskval och vissa läger är deltagarantalet begränsat. Syskonrabatt tillämpas för familjer med mer än en seglare enligt tariffen.

Cruising – Passar alla Optimistjolleseglare som kanske just har börjat segla och funderar över att skaffa båt. Kanske har seglaren precis börjat tävla eller seglar på egen hand hemma i viken. Då behöver seglaren extra mycket tips och att komma in i Optimistjolle-världen och känna sig som en riktig Optimist.

Supporter - Vänder sig till alla som vill stötta svensk Optimistjollesegling. Optimisten är lämplig för barn och ungdomar upp till 15 år och är båten där det börjat för väldigt många duktiga seglare. Verksamheten kräver resurser och vi arbetar varje dag för att fler ska vilja vara med. Seglingssporten ger som bekant livslång glädje och utveckling. Ditt medlemskap hjälper oss i det arbetet. 

Medlemsavgiften gäller per kalenderår. För medlemskap tecknat mellan den 15 september-30 november gäller halv avgift. Medlemskap tecknat under december gäller från dagen för tecknande till och med påföljande kalenderår.

Teckna medlemskap här. För att medlemskapet ska gälla måste du ha fyllt i formuläret, betalt enligt anvisningen och kunna uppvisa kvitto på betalningen.

Uppdaterad: 11 JAN 2018 00:07 Skribent: Björn Zetterström
Båths ny
 
AB Karit