Hoppa till sidans innehåll
Foto: Isabelle

Uppdateringar i Sailarena

30 JAN 2019 11:19
Inför seglingssäsongen 2019 ligger fokus för Sailarena på att färdigställa, förbättra och vidareutveckla de delar som redan finns i systemet.
  • Skapad: 30 JAN 2019 11:19

Ett flertal små och större uppdateringar har nyligen publicerats och under den närmaste tiden görs löpande förändringar och förbättringar med målet att underlätta och förbättra användarupplevelsen för både arrangörer och seglare.

Nya funktioner för anmälningsformulär har nyligen publicerats. Det finns nu stöd för besättning vid anmälan och inom kort blir det även möjligt för arrangörer att skapa helt egna fält. Samtidigt pågår arbetet med att färdigställa och publicera ekonomiverktyg så att arrangörer kan hantera anmälningsavgifter, begära utbetalningar och göra krediteringar om en anmälan dras tillbaka.

En lång rad förbättringar och förändringar är i olika stadier av färdigställande. Några av uppdateringarna är nya navigationsalternativ, utökad information på person-, båt- och evenemangssidor, stora uppdateringar av sökverktygen, Sailwave-anpassade export funktioner och hundra andra små och stora justeringar.

Ett flertal arrangörer har redan nu börjat ta emot anmälningar och anmälningsavgifter inför säsongen 2019 genom Sailarena. Då många stora och små klubbar nu väljer att använda Sailarena kommer allt fler seglare att komma i direkt kontakt med systemet och använda det för att snabbt och enkelt göra anmälningar och betala anmälningsavgifter till allt fler regattor.

Precis som förra året är det i Sailarena du tecknar din Tävlingslicens för 2019.

Klicka här för att komma till Sailarena.

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info