Hoppa till sidans innehåll

Junior Camp


Nästa Junior Camp kommer att anordnas september-november 2019. 

Vi vänder oss till dig som är född 2003 eller tidigare och som har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare.  Segling är en idrott som du kan hålla på med hela livet och vi på Svenska Seglarförbundet hoppas att Junior Camp gör att du hittar vägar att fortsätta träna, tävla och utvecklas vidare i nya klasser och nya former av segling. 

Vi kommer att blanda föreläsningar med mycket fysisk träning. 

Var:  meddelas under våren/sommaren 2019. 

När: en helg i september-november 2019

Kostnad: Deltagaravgiften är 850kr och då ingår boende och mat. Avgiften betalas i samband med anmälan till Svenska Seglarförbundet på bankgiro 641-6945 eller Swish 123 092 8705. Ange JR Camp och ditt namn på betalningen.

Resa: Resan bokar du och betalar själv men reseersättning betalas ut för resor som överstiger 300 kr. Spara kvittot och skicka/ta med det tillsammans med ifylld reseräkningsblankett till Cecilia Jonsson, Svenska Seglarförbundet, af Pontins väg 6, 115 21 Stockholm.

Anmälan: Sker via webbformulär. Länk till anmälan publiceras här senare i vår 2019.  

Ansvarig: Cecilia Jonsson, junioransvarig Svenska Seglarförbundet. Har du frågor ring 0706-856387 eller maila This is a mailto link.

 

Vad är Junior Camp?
Junior Camp vänder sig till dig som går på gymnasiet eller just slutat. Du går inte på Riksidrottsgymnasiet men har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare.

Segling är en idrott som du kan hålla på med hela livet och vi hoppas att Junior Camp ska hjälpa dig att hitta vägar att fortsätta träna, tävla och utvecklas vidare i nya klasser och nya former av segling.

Junior Camp genomförs under en helg i perioden september-november och kan innehålla föreläsningar om hur du kan utvecklas vidare som seglare, fysträning, inspirationsföreläsningar av landslagseglare eller andra duktiga seglare samt segling i någon form.

Uppdaterad: 03 SEP 2018 10:17 Skribent: Cecilia Jonsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info