Hoppa till sidans innehåll

Junior Camp


Nästa Junior Camp kommer att anordnas 27-28 oktober 2018 på Bosön i Stockholm.

Vi vänder oss till dig som är född 2002 eller tidigare och som har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare.  Segling är en idrott som du kan hålla på med hela livet och vi på Svenska Seglarförbundet hoppas att dagarna på Bosön gör att du hittar vägar att fortsätta träna, tävla och utvecklas vidare i nya klasser och nya former av segling. 

Vi kommer att blanda föreläsningar med mycket fysisk träning. 

Var: på Bosön, Lidingö 

När: 27-28/10 med start lördag kl. 10.30 och avslutning söndag ca kl. 15.00

Kostnad: Deltagaravgiften är 850kr och då ingår boende och mat. Avgiften betalas i samband med anmälan till Svenska Seglarförbundet på bankgiro 641-6945 eller Swish 123 092 8705. Ange JR Camp och ditt namn på betalningen.

Resa: Resan bokar du och betalar själv men reseersättning betalas ut för resor som överstiger 300 kr. Spara kvittot och skicka/ta med det tillsammans med ifylld reseräkningsblankett till Cecilia Jonsson, Svenska Seglarförbundet, af Pontins väg 6, 115 21 Stockholm.

Anmälan: Anmäl dig snarast men senast den 26 september.
På skärmen visas en bekräftelse när du skickar iväg din anmälan. Du får sedan en skriftlig bekräftelse i din mejl. 

I anmälan kommer du mot slutet få välja att du önskar boende respektive kost. Fyll i ja i dessa fält. Boendet är i flerbäddsrum även om det står enkelrum.  Skriv gärna namnet på någon du vill bo med.  

Ansvarig: Cecilia Jonsson kommer att leda helgen på Bosön och har du frågor ring 0706-856387 eller maila This is a mailto link.


Länk till anmälan finner du här

 

Vad är Junior Camp?
Junior Camp vänder sig till dig som går på gymnasiet eller just slutat. Du går inte på Riksidrottsgymnasiet men har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare.

Segling är en idrott som du kan hålla på med hela livet och vi hoppas att Junior Camp ska hjälpa dig att hitta vägar att fortsätta träna, tävla och utvecklas vidare i nya klasser och nya former av segling.

Junior Camp genomförs under en helg i perioden september-november och kan innehålla föreläsningar om hur du kan utvecklas vidare som seglare, fysträning, inspirationsföreläsningar av landslagseglare eller andra duktiga seglare samt segling i någon form.

Uppdaterad: 03 SEP 2018 10:17
Skribent: Cecilia Jonsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info