Hoppa till innehåll

Liros och landslaget mot OS 2016

20130228

LIROS förlänger sitt sponsorsamarbete med Svenska Seglarförbundet, SSF. Samarbetet med SSF blir en naturlig förlängning av den så framgångsrika OS-satsningen 2012.

– Med tanke på vår verksamhet så är SSF en väldigt naturligt del för oss att samarbeta med. Segelsporten har vi ju gemensamt. Dessutom är SSF ett utmärkt forum som marknadsföringsplattform. Vi ser samarbetet som en marknadsföringsplattform främst av två anledningar. Dels för att bygga vårt varumärke ännu starkare. Dels för att utveckla nya produkter ihop med SWE Sailing Team, säger Johnny Källman, VD på LIROS.

Från SSF, ser man fram emot det förlängda samarbetet.
– Hela samarbetet bygger på att vi skall ha den bästa utrustningen som finns att tillgå. LIROS har väldigt hög kvalitet på sitt tågvirke och ett brett sortiment. Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra elitseglare få rigga med LIROS. Det betyder mycket för seglarna, och därmed också för hela Svenska Seglarförbundet, säger Stefan Rahm, sportchef på SSF.
– Våra produkter används av världsstjärnor och professionella seglare. Eftersom SSF visat att man levererat en mycket hög nivå av resultat och seglare, känns det självklart att vi ska vara en aktiv del av verksamheten, säger Johnny Källman.

LIROS hemsida

Se mer om Swedish Youth Laser Team, SYLT gängets video hur man praktiskt använder Liros tamp på instruktionsfilmen hur man riggar en Laser

Om LIROS
Tågvirkesleverantören LIROS grundades av familjen Rosenberger för snart 160 år sedan. 180 medarbetare arbetar med tillverkning och marknadsföring av 100 % egentillverkade produkter, över hela världen. Omsättning uppgår till ca 250 milj. kronor. LIROS Skandinavia AB ansvarar för den Nordiska marknaden med 7 anställda och en försäljning på ca 35 miljoner kronor.

Tipsa om artikeln

Tipsa någon du känner

Tillbaka

Ta ett steg bakåt

Samarbetspartners

Allsvenskan

allsvenskan_litenlogga

Allsvenskan 2015

SRS Nationell Rankin...

SRS_logo-132

SRS Nationell Ranking 2015 

Läs Svensk Segelspor...

SWE Sailing Partners

SSP_Pantone_POS-135

Nyhetsbrev - Klubb

nyhetsbrev bild smal