Hoppa till innehåll
20150511

Nytt kursmaterial för seglarskolan

Med hjälp av Gå på Vatten projektet kommer nu under våren och försommaren nytt kursmaterial för seglarskolan.

20150501

Svensk Segelsport #3 ute

Tredje upplagan av Svensk Segelsport, SSF:s tidning, har nu kommit ut i tidningen Båtliv. 146 000 mottagare kan läsa om bland annat om den nya Allsvenskan i segling, klubbarnas behov av föryngring och ett bredare stöd från SSF och hela listan på seglingens OS-medaljörer genom tiderna.

20150429

Upptakt för sommarens SSF Seglarskola

Representanter för SSF Seglarskola har träffats på fem platser runt om i landet för att förbereda sig inför årets seglarskolesäsong.

20150429

Nu behövs Ditt svar i webbenkäten

Är Du en av dem som fått en enkätinbjudan, från undersökningsföretaget Ipsos, för att vara med och påverka framtidens båtliv och seglingsliv? Då är det hög tid att du besvarar enkäten nu! I slutet av veckan måste vi stänga undersökningen, men vi vill gärna ha svar från så många som möjligt som fått enkäten.

20150505

Bättre båtförsäkring med Svenska Sjö

Svenska Seglarförbundet, SSF är sedan starten 1967 en av delägarna till Svenska Sjö, landets ledande specialister på båtförsäkring. I år har bolaget utvecklat innehållet i försäkringarna rejält, exklusivt för klubbmedlemmar samtidigt som premierna är attraktiva.

20150402

Klubbar efterfrågar bredare stöd

Många klubbar tyngs av osäkra arrendeavtal, miljöregler, administration och begränsade farvatten – när de egentligen vill lägga fokus och energi på förnyelse, föryngring och verksamhet.

20150329

Svensk Segelsport #2 nu ute

Nu har årets andra upplaga Svensk Segelsport, SSF:s tidning, kommit ut i tidningen Båtliv. 146 000 mottagare kan läsa om bland annat nyheten SRS Nationell Ranking, om Kappseglingsclinics, olika projekt för att stötta klubbarna och SWE Sailing Teams resultat på världscuptävlingen i Miami.

20150324

Klubbarnas insikter blir framtidsplan

Vi vet från olika källor att potentialen för seglingsidrotten är stor. Vi måste bara ta till vara på potentialen bättre. Säkra upp att vi har utsträckta händer och ett bra handslag för dem som idag står utanför. Det framgår av den klubbstudie som nyligen genomförts.

20150323

Seglardagen har bäddat för framtiden

Två nya arbetsgrupper för att ta fram en ny organisationsstruktur samt en ny avgiftsstruktur var några viktiga frågor som beslutades på Svenska Seglarförbundets årsmöte i helgen. Och extramöte för att fatta beslut kring det här arbetet kommer att utlysas till hösten.

Samarbetspartners

Allsvenskan

allsvenskan_litenlogga

Allsvenskan 2015

SRS Nationell Rankin...

SRS_logo-132

SRS Nationell Ranking 2015 

Läs Svensk Segelspor...

SWE Sailing Partners

SSP_Pantone_POS-135

Nyhetsbrev - Klubb

nyhetsbrev bild smal