Hoppa till sidans innehåll

Utbildningar 2019

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Tränare/Instruktör Grön - PRAKTIK

Tränare/Instruktör Grön

Gäller dig som gick tränare/instruktör grön 19-20 januari 2019 och vill komplettera praktikdelen för att erhålla titeln: Tränare/Instruktör Grön (I nuläget utan praktik endast Tränare Grön) 

Under en dag kommer vi tillsammans komplettera tidigare teoridel med en praktikdel. 

Detta är ett frivilligt moment men rekommenderas för att stärka ditt ledarskap som tränare och även erhålla nya tränartiteln Tränare/Instruktör Grön. 


Kontaktperson: Julia Carlsson Datum: 2019-09-28 Plats: GKSS (Göteborgs Kungliga Segelsällskap) Mer information på kurssidan
Till anmälan

Blå Seglingsledare - FULLT

Utbildningen genomförs tillsammans med Svenska Seglarförbundet i samband med kvalet till Allsvenskan på Marstrand.
Hela kursplanen hittar du här. http://www.svensksegling.se/Utbildning/forledareochfunktionarer/Seglingsledare/#BlaSL
Datum: 2019-10-04 - 2019-10-06 Plats: Marstrand, Praktiken sker på vattnen alldeles utanför Hedvigsholmen Mer information på kurssidan
Till anmälan

Föreläsarekonferens 2019

Alla SSF föreläsare hälsas välkomna till årets konferens. 
Vi går igenom aktuella frågor för alla våra utbildningar samt får tillfälle att revidera och utveckla de enskilda kurserna inom var ledarkategori.

OBS! Vänder sig bara till av SSF utsedda och inbjudna föreläsare.

Kontaktperson: Theres Wolgast eller Anders Larzon Datum: 2019-11-08 - 2019-11-09 Plats: IOGT-NTO-gården i Klara Mer information på kurssidan
Till anmälan

Jr Camp 2019

Välkommen på Jr Camp 2019! 

Svenska Seglarförbundet bjuder in dig som är i gymnasieåldern men som inte går på Riksidrottsgymnasiet, till en inspirerande och utvecklande helg i Kviberg, Göteborg. Du får genom föreläsningar, förebilder och praktiska övningar lära dig vad som krävs för att utvecklas vidare som kappseglare och mot dina långsiktiga mål. Du får med dig kunskap och verktyg för att driva och planera din egen fortsatta seglingsutveckling samtidigt som du får umgås och ha kul med andra juniorseglare som älskar segling!

Kontaktperson: Cecilia Jonsson Datum: 2019-11-09 - 2019-11-10 Mer information på kurssidan
Till anmälan

SeglarTräffen 2019

Moderna föreningen

Enligt mångårig tradition bjuds du som ledare in till SeglarTräffen!

Årets tema är är en fortsättning på förra årets Moderna föreningen

I år tar vi nästa steg i utvecklingen av moderna föreningar!  Det finns många exempel på bra verksamhet, smarta lösningar och nytänkande koncept. Mycket som vi kan lära av varandra inom seglingssporten, men vi kan också lära oss av andra idrotter. 
SeglarTräffen är just ett sådant forum och därför bjuder vi in dig som är seglingsledare, domare, instruktör, tränare, styrelseledamot, men också du som är ”vanlig” ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt. 

Programmet är uppbyggt kring de fem hörnstenarna i Moderna föreningen: Utbildning, ledarskap & kompetens, Tillgänglighet & jämställdhet, Medlemskap som engagerar, Träning & tävling och Hållbar verksamhet. Dessa olika områden gör vi djupdykning i under tre valbara workshops. 
Studera därför listan över workshops innan du anmäler dig, då du ska göra ditt val redan i anmälan! 

Årets nyhet är U25 på Seglarträffen!
U25 är en för-träff som startar redan på fredagskvällen och riktar sig enbart till denna målgrupp. 
Du som är instruktör, tränare, sitter i styrelse/kommitté eller på något annat sätt är engagerad som ledare i din klubb eller klassförbund och är född 1994 eller senare är varmt välkommen att anmäla dig! Se separat program för U25 på SeglarTräffen.   


Välkommen till SeglarTräffen!
Svensk segling – Tillgänglig för alla

Kontaktperson: Emelie Lindström Datum: 2019-11-23 - 2019-11-24 Plats: Best western hotell Malmö Arena Mer information på kurssidan
Till anmälan

Svenska Seglarförbundets Juniortjejträff 2020

Välkommen till Svenska Seglarförbundets Juniortjejträff 25-26 januari 2020 i Malmö! 
 

Vi bjuder in dig som är seglartjej mellan 13-18 år (fyller det under 2020) till en helg där du får inspiration och kunskap om hur du kan utvecklas vidare som kappseglare. Segling är en av dina favoritsporter och under 2019 har du seglat som lägst regional tävling i Optimist eller nationell tävling i någon av Svenska Seglarförbundets rekommenderade juniorklasser.

 

Kontaktperson: Cecilia Jonsson Datum: 2020-01-25 - 2020-01-26 Plats: Malmö Arena Hotell Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Skånes Seglarförbund
Skånes Seglarförbund, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info