Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

20150327

Premiär för digital övningbank

Nu lanseras svensk seglings egen digitala övningsbank som ska förenkla arbetet för tränare och instruktörer. Nu kan de via mobilen, läsplattan eller datorn enkelt ta fram nivåanpassade övningar till sina träningspass och samtidigt bidra med sina egna favoritövningar.

20150324

Nya seglings-och tävlingsledare på nationell röd nivå

Helgen 14-15 mars genomförde 11 funktionärer sista steget för att bli licensierade nationella röda Seglings-och Tävlingsledare.

20150312

Stor satsning på Instruktörsutbildningar

SSF Seglarskolor expanderar och i dagsläget är det 112 av SSFs klubbar som arrangerar våra skolor och fler är på gång. Detta innebär också en ökad efterfrågan av väl utbildade instruktörer med inriktning på olika målgrupper.

20150114

Funktionärs-och Domarseminarier 31 jan - 1 febr 2015

Seminarierna som skulle genomförts i månadsskiftet januari/februari 2015 är tyvärr inställt

20141127

Uppskattad internationell mätkurs på Bosön

Svenska Seglarförbundet har stått som värd för en internationell fortbildningskurs för mät-och besiktningsmän. Föreläsare var ordföranden i ISAF International Measurer Committee Dimitris Dimou som verkligen kunde mättekniska spörsmål på sina fingrar.

20141021

Spetskompetens på tränarkurs

Snacka om spetskompetens när Paul Brotherton, OS-guldtränare från England och Daniel Birgmark, flerfaldig OS-seglare från Sverige var föreläsare på Fart-delen av den pågående tränarutbildningen på nationell röd nivå.

20140831

Multikurs för Seglingsledare och Direktdomare

Höstens första kurser för ledare och funktionärer drar igång och första sk Multikursen för Blå Seglingsledare och Blå Direktdomare (grundutbildning) genomförs i samband KSSS´s Olympiska Regatta i Saltsjöbaden 3-5 oktober.

20140830

Fortbildning för instruktörer och gröna tränare

Våra ledare på SSF Seglarskola gör ett fantastiskt jobb. Det är de som ser till att vi får fler seglare och väcker intresset för ett livslångt seglingsintresse. Intresset för att vara ledare och utvecklas i sin roll är också stort. Därför inbjuder nu projektet Gå på Vatten till ett fortbildningsläger för instruktörer och gröna tränare.

20140630

Ledar- och funktionärskurser på "G"

På Svenska Seglarförbundet försöker vi vara ute i god tid när det gäller planeringen av våra Ledarutbildningar och redan nu har vi planerat upp 60-talet kurser. Och fler kan det bli!

Arrangera kurser

Litteratur och film

Distanskurs - Kappse...

KSR