Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

20150114

Funktionärs-och Domarseminarier 31 jan - 1 febr 2015

Seminarierna som skulle genomförts i månadsskiftet januari/februari 2015 är tyvärr inställt

20141127

Uppskattad internationell mätkurs på Bosön

Svenska Seglarförbundet har stått som värd för en internationell fortbildningskurs för mät-och besiktningsmän. Föreläsare var ordföranden i ISAF International Measurer Committee Dimitris Dimou som verkligen kunde mättekniska spörsmål på sina fingrar.

20141021

Spetskompetens på tränarkurs

Snacka om spetskompetens när Paul Brotherton, OS-guldtränare från England och Daniel Birgmark, flerfaldig OS-seglare från Sverige var föreläsare på Fart-delen av den pågående tränarutbildningen på nationell röd nivå.

20140831

Multikurs för Seglingsledare och Direktdomare

Höstens första kurser för ledare och funktionärer drar igång och första sk Multikursen för Blå Seglingsledare och Blå Direktdomare (grundutbildning) genomförs i samband KSSS´s Olympiska Regatta i Saltsjöbaden 3-5 oktober.

20140901

Fortbildning för instruktörer och gröna tränare

Våra ledare på SSF Seglarskola gör ett fantastiskt jobb. Det är de som ser till att vi får fler seglare och väcker intresset för ett livslångt seglingsintresse. Intresset för att vara ledare och utvecklas i sin roll är också stort. Därför inbjuder nu projektet Gå på Vatten till ett fortbildningsläger för instruktörer och gröna tränare.

20140701

Ledar- och funktionärskurser på "G"

På Svenska Seglarförbundet försöker vi vara ute i god tid när det gäller planeringen av våra Ledarutbildningar och redan nu har vi planerat upp 60-talet kurser. Och fler kan det bli!

20140528

Enklare att bli domare!

Vi behöver bli fler som kan hjälpa till att döma. Givna "begåvningsreserver" är definitivt alla seglare och tränare, aktiva som före detta.

20140310

Sök till Bosön Idrottsfolkhögskola

Plugga och bo på Bosön – idrottens viktigaste mötesplats! Här skapar SISU Idrottsutbildarna och Riksidrottsförbundet tillsammans med den svenska idrottsrörelsen en kraftkälla för idrottsutveckling. Välj Bosön Idrottsfolkhögskola (IFHS) och lägg grunden för din karriär inom idrotten. Känner du till någon som borde söka? Tipsa gärna!

20140122

Landslagets väderguru föreläser i Göteborg

Seglingslandslagets meteorolog Alessandro Pezzoli har varit en av nycklarna i svenska seglingslandslagets framgångar. Nu kommer han till Göteborg söndagen den 2 februari för att dela med sig av sina erfarenheter!

Arrangera kurser

Litteratur och film

Distanskurs - Kappse...

KSR