Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

20150520

Windsurfingsatsning utvecklar klubbar

Brädsegling oavsett om det är Windsurfing eller Kite utbreder sig alltmer längs kusterna. Detta är något som Skånes Seglarförbund tagit fasta på och påbörjat ett klubbutvecklingsprojekt med inriktning på just brädsegling.

20150513

SeglarTräffen på Billingehus

SeglarTräffen 2015 arrangeras 21-22 november på Billingehus, Skövde. Boka helgen redan nu!

20150511

Nytt kursmaterial för seglarskolan

Med hjälp av Gå på Vatten projektet kommer nu under våren och försommaren nytt kursmaterial för seglarskolan.

20150428

Upptakt för sommarens SSF Seglarskola

Representanter för SSF Seglarskola har träffats på fem platser runt om i landet för att förbereda sig inför årets seglarskolesäsong.

20150423

Båstad får ekonomiskt stöd för ansökan till VM i Laser Master 2018

Riksidrottsförbundets Centrum för idrottsevenemang har beviljat arrangörerna i Båstad ett ekonomiskt bidrag för att ta fram en konkurrenskraftig ansökan för att stå som värd för VM i Laser Master 2018.

20150413

Bättre båtförsäkring med Svenska Sjö

Svenska Seglarförbundet, SSF är sedan starten 1967 en av delägarna till Svenska Sjö, landets ledande specialister på båtförsäkring. I år har bolaget utvecklat innehållet i försäkringarna rejält, exklusivt för klubbmedlemmar samtidigt som premierna är attraktiva.

20150402

Klubbar efterfrågar bredare stöd

Många klubbar tyngs av osäkra arrendeavtal, miljöregler, administration och begränsade farvatten – när de egentligen vill lägga fokus och energi på förnyelse, föryngring och verksamhet.

20150327

Premiär för digital övningbank

Nu lanseras svensk seglings egen digitala övningsbank som ska förenkla arbetet för tränare och instruktörer. Nu kan de via mobilen, läsplattan eller datorn enkelt ta fram nivåanpassade övningar till sina träningspass och samtidigt bidra med sina egna favoritövningar.

20150324

Klubbarnas insikter blir framtidsplan

Vi vet från olika källor att potentialen för seglingsidrotten är stor. Vi måste bara ta till vara på potentialen bättre. Säkra upp att vi har utsträckta händer och ett bra handslag för dem som idag står utanför. Det framgår av den klubbstudie som nyligen genomförts.

Till IdrottOnline.se

IO-logon

Nyhetsbrev - Klubb

nyhetsbrev bild smal

Arrangera SSF Seglar...

SFF_SEGLARSKOLA_4-f jpeg

Våra distrikt

          

Lämna föreningsrappo...

LOK-stöd