Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

20140624

Lönsam fondansökan

Ulricehamns Kappseglingssällskap har fått ett stipendium på 30 000 kr från Konungens Jubileumsfond. Ett roligt bevis på att det kan vara lönsamt att söka bidrag från stiftelser och fonder.

20140704

"Lyft" som utvecklar klubbar

Idrottslyftet är en förmån för våra medlemsklubbar som vill utveckla sina verksamheter.

20140605

En bra hemsida åt klubben

Många klubbar känner inte till alla fördelar som finns i IdrottOnline. Att man har möjlighet att bygga en riktigt bra hemsida åt klubben, utan extra kostnad, är bara en av dem. Låt dig inspireras av vad några klubbar har åstadkommit.

20140526

Träffen 2014 byter arena

SSFs klubbutvecklingskonferens Träffen har under de senaste 8 åren genomförts på Bosön men höstens Träffen byter ort till Jönköping. 21-23 november genomförs 2014 års Träffen på Jönköpings Hotell & Konferens.

20140516

Få IdrottOnlines nyhetsbrev

Du vet väl att du kan prenumerera på nyheter om nya och förbättrade funktioner i IdrottOnline?

20140507

Hjälp till att förbättra IdrottOnline

Nu utvecklas en ny förbättrad version av IdrottOnline Administration, som ska fungera lika bra i mobilen som i datorn. Ta chansen att se den redan idag! Dela med dig av dina synpunkter eller lägg din röst på en redan önskad funktion.

20140429

10 maj är det dags för Kusträddarna

Den 10 maj är det dags för Kusträddarna som manifesterar mot den marina nedskräpningen. SSF stöttar Kusträddarna och hjälper till att sprida informationen. Kusterna i vårt land är arenan vi håller till på och den vill vi bevara. Alla som vill kan vara med och bli Kusträddare, det handlar om att plocka upp skräp längs vår kust, dokumentera och föra frågan vidare.

20140428

Förarbevis - en kunskapsväg till vattnet

Det bästa sättet att möta utmaningar på sjön är med kunskap. Vare sig man seglar jolle, kör motorbåt eller kappseglar runt jorden finns det alltid mer att lära sig. Man blir aldrig fullärd. Nytt är att klubbar inom SSF även kan anordna kurser för förarintyg och kustskepparintyg.

20140422

Hitta klubbens kappseglingar i tävlingskalendern

IdrottOnline är alla idrotters administrativa system. Här kan man bland annat aktivera en hemsida för sin klubb, helt gratis. Det finns många fördelar med att använda denna hemsida och den ha många bra funktioner, som underlättar för klubben. En av dem är tävlingskalendern, där seglarna enkelt kan hitta sin klubbs kappseglingar.

Till IdrottOnline.se

IO-logon

Arrangera SSF Seglar...

SFF_SEGLARSKOLA_4-f jpeg

Våra distrikt

          

Lämna föreningsrappo...

LOK-stöd