Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

20140923

Satsning på att stötta klubbarna

För att bli en mer närvarande och relevant organisation för våra nuvarande och blivande medlemsklubbar, satsar SSF nu på ett utökat klubbstöd. Som ett led i det har SSF anställt Emelie Lindström som Klubbstödsansvarig för projektet.

20140917

Vill du få nya medlemmar till klubben?

Nu kan klubben enklare få nya medlemmar via en smart funktion i IdrottOnline.

20140917

Microsoft donerar programvaror till idrottsklubbar

Håll din klubb uppkopplad med uppdaterade program – spara upp till 96% Detta är en fantastisk möjlighet för alla båtklubbar att ge sina förtroendevalda och ledare möjlighet att jobba i de senaste programmen från Microsoft.

20140912

Dags att motionerna - även för klubben

Nu är det hög tid att skicka in sina motioner. Från och med 2015 får även klubbar i Svenska Seglarförbundet motionera direkt till Seglardagen. Tidigare har alla motioner från klubbar gått genom Distriktsseglarförbunden, DSF. Med motionsrätt för klubbarna minskar avståndet till de lokala klubbarna.

20140922

Distriktsårsmöten 2014

Under oktober och november månad genomför Seglarförbundets distrikt sina årsmöten.

20140912

Storläger med ringar på vattnet

Tomas Kjellstrand är Sveriges meste optimisttränare. På initiativ av honom och ytterligare två välkända tränarprofiler Karin Almqvist och Oskar Cedergård skapade de på eget och helt ideellt initiativ ett öppet storläger för optimistseglare som kommer att ge ringar på vattnet.

20140913

Ny rutin för föreningsrapporten

Nu förnyar vi systemet för föreningsrapporten, för att kunna använda klubbuppgifterna från det senaste verksamhetsåret när vi sen fakturerar medlemsavgifterna.

20140910

Sailcoachmöte som utvecklar

SSFs regionala sailcoacher träffas regelbundet några gånger pr år för att stämma av genomförda insatser till underlag för planering och utveckling av kommande satsningar.

20140905

Nytt forum för utveckling av hela Seglarsverige

”SeglarTräffen är mötesplatsen för Svenska Seglarförbundets medlemmar – både klubbar, klass- och distriktsförbund och arbetsgrupper. SeglarTräffen har svensk seglings bästa i centrum och vill genom dialog sprida erfarenheter och idéer som ger inspiration inför framtiden."

Till IdrottOnline.se

IO-logon

Arrangera SSF Seglar...

SFF_SEGLARSKOLA_4-f jpeg

Våra distrikt

          

Lämna föreningsrappo...

LOK-stöd