Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

20140412

Sverige blev mindre på Seglarforum

Nu har årets upplaga av Seglarforum avslutats efter en turné i Sverige som landade i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Sundsvall och Mariestad. Dessutom deltog sex orter till via videolänk på Sundsvallsmötet; "Nu känns Sverige mindre", var en spontan kommentar.

20140404

Seglarforum 2014 - två möjligheter kvar

Tre Seglarforum har genomförts och det återstår två träffar; den 7 april i Sundsvall via videokonferens på sju ytterligare orter samt den 10 april i Mariestad. Än finns möjlighet att anmäla sig till dem. Ta chansen att träffa andra seglare och klubbar, påverka seglingens framtid och få information om det senaste som är på gång.

20140401

Premiär för Seglarforum 2014

Det var fullsatt på Seglarforum i Stockholm igår kväll. Svenska Seglarförbundet och distrikten hade bjudit in till årets första Seglarforum, en träff dit alla medlemmar är välkomna för att få information om nyheter inom bland annat utbildning, kappsegling och få möjlighet att påverka framtidens segling.

20140401

Klubbar får motionsrätt till Seglardagen

SSF:s årsmöte, Seglardagen, tog beslut om att klubbar anslutna till SSF ska kunna lämna in motioner. Tidigare har alla motioner från klubbar gått genom Distriktsseglarförbunden, DSF. Med motionsrätt för klubbarna minskar avståndet till de lokala klubbarna.

20140330

Allt fler klubbar upptäcker IdrottOnline

Just nu pågår ett stort projekt runtom i landet för att få fler klubbar att upptäcka och lära sig alla fördelar med IdrottOnline, hela idrottens administrationsverktyg. Och många klubbar har nu kommit igång med både utbildningar och att löpande använda verktyget.

20140327

Anmäl dig till Seglarforum 2014

Än finns chansen att vara med på Seglarforum, Svenska Seglarförbundet och distriktsförbundens informations- och diskussionsträffar. Alla seglare är välkomna!

20140318

Välkomna på kvällsseminarier för SSF Seglarskola

I samband med Seglarforum inbjuds också alla seglarskoleansvariga till seminarier om SSF Seglarskola. Seminarierna vänder sig främst alla klubbar som idag arrangerar SSF Seglarskola eller är intresserade av att starta SSF Seglarskola i klubben.

20140311

Dags att lämna föreningsrapport 2014 - senast 31 mars

Svenska Seglarförbundets medlemsklubbar ska senast den 31 mars varje år lämna aktuella uppgifter om sitt medlemsantal och uppdatera uppgifterna för sina organisationsledare.

20140310

Välkommen till Seglarforum 2014

Svenska Seglarförbundet och distriktsförbunden bjuder in alla medlemmar till en inspirerande träff. Vi anordnar träffar på fem olika platser i landet för att så många som möjligt ska kunna vara med. Mötet i Sundsvall blir även i form av en videokonferens dit man kan koppla upp sig från ett antal orter i landet.

Till IdrottOnline.se

IO-logon

Arrangera SSF Seglar...

SFF_SEGLARSKOLA_4-f jpeg

Våra distrikt

          

Lämna föreningsrappo...

LOK-stöd